Uzungöl Bayramda Doldu Taştı

Uzungöl Bayramda Doldu Taştı

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl 4 Günlük Kurban Bayramı tatilinde adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Konaklama alanında Otellerde doluluk oranı yüzde yüze ulaşırken  her bayramda yaşanan Trafik sıkıntısı bir kere daha kendini gösterdi.Uzungöl girişinde uzun araç kuyrukları oluşurken Jandarma Trafik ekipleri Trafik akışını hızlandırmak için yoğun bir enerji harcadı.Uzungöl’ü ziyarete gelen vatandaşların alışveriş yapmak için araçlarını yolun üzerinde bırakıp alışveriş yapmaya gitmeleri trafiğin tıkanma noktasına gelmesine sebep oldu.

Uzungöl’ü ziyarete gelen vatandaşlar göl etrafında tur atarken Seyir Terası,Glazomat Mevkii,Karester Yaylası,Piknik Alanları ve Yedi göller vatandaşlar tarafından en fazla tercih edilen alanlar olarak göze çarptı.

MASKE TAKAN DA VAR TAKMAYAN DA

Bayram boyunca Uzungöl’ü  ziyarete gelen onbinblerce vatandaşın genel olarak Maske taktığı ve Sosyal Mesafe kuralına uyarak Uzungöl’ü ziyaret ettikleri gözlerden kaçmadı.Ancak istisnalar da yaşandı Uzungöl’de.Az bir sayıda da olsa Vatandaşların bir bölümünün  maske takmadıkları da gözlemlendi.

HİÇ BİR İŞLETME MASKESİZ MİSAFİR KABUL ETMEDİ

Pandemi sürecinde olduğu gibi Bayram sürecinde de Uzungöl’de hiçbir işletme Vatandaşların Maske olmadan işletmeye girmesine ve alış veriş yapmasına müsaade etmedi.Maskesi olmayan vatandaşlara İşletme sahipleri tarafından Maske verilerek işletmeye girmelerine müsaade edildi.

Otel,motel,pansiyon ve Restaurantlarda da Sosyal Mesafe kuralına uygun olarak ve maskeli bir şekilde kontrollü olarak vatandaşların giriş çıkışları sağlandı.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Bayramda Doldu Taştı

İlginizi Çekebilir