Uzungöl Birlik A.Ş. İdris Akyüz İle Devam Dedi

Uzungöl Birlik A.Ş. İdris Akyüz İle Devam Dedi

Uzungöl Birlik A.Ş. 5. Olağan Genel Kurulu 13 Mart 2022 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirildi.

Genel Kurula tek aday olarak katılan Başkan Adaylarından İdris Akyüz ve Yönetim Kurulu delegelerin oyu ile Uzungöl Birlik A.Ş.’nin yeni yönetim kurulunu oluşturdu. 13 Mart 2022 Pazar Günü saat 12.00’da Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Genel Kurula Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ile Uzungöl Birlik A.Ş. delegeleri katıldılar. Delegelerin yoğun bir katılım sağladıkları Genel Kurul yaklaşık 3 saat sürdü.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile Başlayan Genel Kurulda ilk olarak Geçici Divan Kurulu oluşturuldu.Mustafa Tahan Geçici Divan Kurulu Başkanlığına seçilirken Bayram Çiçek ve Mustafa Kemal Zengin ise Geçici Divan Kurulu Üyeliklerine seçildiler. 

Yönetim  Kurulu Faaliyet Raporu Dernek Başkanı İdris Akyüz tarafından okundu. 2018-2019,2020 ve 2021 Mali yılı gelir gider tablosu tek tek okundu. Yönetim ve Denetleme Kurulu Faaliyet Raporu üyelerin oyları ile onaylandı.

Önümüzdeki Dönem için Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin ücretleri yeni fiyat artışları doğrultusunda güncellendi.

YÖNETİM KURULU SEÇİMİ

Genel Kurulda daha sonra Yeni Yönetim Kurulu seçimleri gerçekleştirildi. Genel Kurula tek aday olarak katılan İdris Akyüz ve Yönetim Kurulu oy birliği ile yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

YENİ YÖNETİM KURULU

İdris Akyüz’ün Başkanlığında seçilen Uzungöl Birlik A.Ş. Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

1-İdris Akyüz

2-Bayram Çiçek

3-Elif Özkan

4-Mustafa Zengin

5-Mustafa Tahan

6-Mustafa Kemal Zengin

7-Mustafa Keleş

8-Okan İnan

9-Salih Gosgoroğlu



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Birlik .. İdris Akyüz Devam

İlginizi Çekebilir