Uzungöl Delikanlısını Son Yolculuğuna Uğurladı

Uzungöl Delikanlısını Son Yolculuğuna Uğurladı

Geçirdiği kalp krizi sonrasında dün hayatını kaybeden Şeref Önal Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Uzungöl'de 7'den 77'ye herkes tarafından çok sevilen esnaf Şeref Önal ,dün sabah Uzungöl'de bulunan evinde kalp krizi geçirmişti.Önal kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak 39 yaşında vefat etmişti.

Her kesimden insan ile kurmuş olduğu mükemmel iletişim,insanların ona olan güveni ile örnek bir esnaf,almış olduğu örnek aile eğitimi ile farklı ve özel bir insan ve Uzungöl,de ahlakı,kişiliği ve topluma karşı olan duyarlılığı ile herkesin yüreğinde taht kuran Şeref ÖNAL vefatı ile tüm Uzungöl'ü göz yaşlarına boğmuştu.

Merhum Şeref Önal 10 Ocak 2022 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kalınan cenaze namazının ardından Monoyır Asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Şeref Önal'ın cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş, Uzungöl Birlik A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Metin İnan ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Uzungöl tarihinin en kalabalık cenaze törenlerinden bir tanesi gerçekleşirken cenaze namazı Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak tarafından kıldırıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç Yaşta aramızdan ayrılan merhum Şeref Önal'a Allah'tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



İlginizi Çekebilir