Uzungöl Doğa Sporları Aydın Mutlu İle Devam dedi

Uzungöl Doğa Sporları Aydın Mutlu İle Devam dedi

Karadeniz Bölgesinin en önemli Doğa Derneklerinden olan Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulunda Aydın Mutlu yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

26 Eylül 2021 Pazar Günü Trabzon’da Dernek Binası Lokalinde gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurul üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mutlu tek aday olarak girmiş olduğu Genel Kurulda 5. Defa Dernek Başkanlığı görevine seçildi.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE LİSTESİ

1-Aydın Mutlu

2-Ali Kaya

3-Hamdiye Mutlu

4-Selami Aksoy

5-Hayrettin Mutlu

6-Varol Ergül

7-Damlanur Kirman

8-Yakup Yılmaz

9-Aydın Soylu

10-Talip Kansız

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYE LİSTESİ

1-Bünyamin Mutlu

2-Gonca Korkmaz

3-M.Fulya Özcan

4-Ahmet Yılmaz

5-Halil İbrahim Berber

6-Hayrullah Akgül

7-Erdoğan Keleş

8-Ergün Hancı

9-Özgür Çakmak

10-Telat Erdoğan

DENETLEME KURULU ASİL ÜYE LİSTESİ

1-Hüseyin Kanca

2-Barış Paslı

3-Mehmet Çakır

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYE LİSTESİ

1-Abdülkadir Özdemir

2-Elmas Çelik

3-Halim Kurt

UZUNGÖL DOĞA SPORLARI

Kurucu Başkan Aydın Mutlu Başkanlığında 2010 Yılında Kurulan Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği 11 senedir gerçekleştirdiği çeşitli etkinlik ve organizasyonlar ile Ülkemizin Doğal güzelliklerini,tarihi ve turistik değerlerini hem ülkemizde yaşayan insanlara hem de tüm dünyaya tanıtmaya çalışıyor.

Dernek kurulurken 2010 yılında Uzungöl ve çevresinin Doğal güzelliklerini insanlara tanıtmak amacı ile kurulan Uzungöl Doğa Sporları Aderenalin Kulüübü Derneği giderek büyüdü.Önce Trabzon ilinin en önemli Doğa Derneği olmayı başaran Dernek daha sonra Karadeniz Bölgesinde bulunan Doğal güzellikleri insanlara tanıtmaya başladı.

Daha sonra Ulusal düzeyde bir kimliğe bürünen Uzungöl Doğa Sporları Aderenalin Kulübü Derneği günümüzde Ulusal düzeyde gerçekleştirilen etkinlik ve organizasyonun en ön saflarında Karadeniz Turizminin bayrağını taşımayı başarıyor.

Dernek üyeleri ile birlikte her Pazar günü Ülkemizin farklı bir doğa harikası bölgesine gezi ve yürüyüş organizasyonu gerçekleştiren Dernek Üyeleri gerçekleştirdikleri çeşitli Doğa Yürüyüşleri ve kurdukları çadırlar ile gerçekleştirdikleri konaklama organizasyonları ile Ülkemizin Doğal güzelliklerini insanlara anlatmaya çalışıyor.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Sporları Aydın Mutlu Devam

İlginizi Çekebilir