Uzungöl Elmalı Mahallesinde Göz Yaşları Sel Oldu

Uzungöl Elmalı Mahallesinde Göz Yaşları Sel Oldu

UUzungöl Elmalı mahallesi Muhtarlarından Fehmi Mutlu'nun eşi Emine Mutlu,uzungöl Elmalı Mahallesinde göz yaşları ve dualar eşliğinde Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Tedavi gördüğü Hastanede Genç yaşta vefat eden Emine Mutlu Uzungöl Elmalı Mahallesinde göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Uzungöl Elmalı Mahallesinden Emine Mutlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Kalp Rahatsızlığı bulunan Emine Mutlu solunum güçlüğü sebebi ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merhume Emine Mutlu Elmalı Mahallesinin sevilen isimlerinden Elmalı Mahallesi Muhtarlarından Fehmi Mutlu’nun hanımı,Nihat,İlhan,Ayhan ve Vahap Mutlu’nun anneleriydi.

Merhume Emine Mutlu 7 Kasım 2023 Salı günü öğle namazına müteakip Elmalı Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Emine Mutlu’nun cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak ve Çaykara İlçe Emniyet Amirliği Personeli ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Çaykara Gündem gazetesi olarak merhume Emine Mutlu’ya Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. 

İLETİŞİM

Fehmi Mutlu-Eşi-0 536 3376304

Nihat Mutlu-Oğlu-0 536 6393064

Ayhan Mutlu-Oğlu-0 530 3461456

Vahap Mutlu-Oğlu-0 537 9335282

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Elmalı Mahallesinde Yaşları

İlginizi Çekebilir