Uzungöl Evde Kalıyor

Uzungöl Evde Kalıyor

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs(Covit 19) salgını sebebi ile Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de sessizlik hakim

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs(Covit 19) salgını sebebi ile Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de sessizlik hâkim.

Uzungöl’de sokaklar bomboş. İnsanlar sokağa çıkma yasağına uyuyor ve de zorunlu olmadıkça kimse sokağa çıkmıyor. Havaların güzel olması sebebi ile bu dönemde Uzungöl’de normalde piknik alanları hem yereli halk hem de ziyaretçiler tarafından tıklım tıklım dolu oluyordu.

Ancak şu an her taraf bomboş. Ve Uzungöl insanı İzolasyon kuralına tam anlamı ile uyarak evden çıkmıyor ve bu sıkıntılı sürecin sona ermesini sabırla bekliyor.

MUHTAR ÖZTÜRK-UZUNGÖL KURALLARA EKSİKSİZ UYUYOR

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’ün Korona Virüs Salgın tedbirlerine tamamen uyduğunu zorunlu olmadıkça evden çıkmadığını ifaden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk gün boyunca tüm mahalleleri ziyaret ederek mahallelerimizi kontrol ettiklerini ve de Uzungöl halkının hiçbir şekilde evlerinden çıkmadıklarını sözlerine ekledi.

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Kalıyor

İlginizi Çekebilir