Uzungöl Evden Çıkmadı

Uzungöl Evden Çıkmadı

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs(Covit 19) salgını sebebi ile Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl Corona Virüs kurallarına uymaya devam ediyor.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covit 19) salgını sebebi ile Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl Coronavirüs kurallarına uymaya devam ediyor.

Uzungöl’de sokaklar bomboş. Daha önce olduğu gibi 18-19 Nisan 2020 tarihlerinde uygulanan Sokağa çıkma yasağı uygulamasında Uzungöl Halkı sokağa çıkma yasağına uydu ve de zorunlu olmadıkça kimse sokağa çıkmıyor.

Havaların güzel olması sebebi ile bu dönemde Uzungöl’de normalde piknik alanları hem yereli halk hem de ziyaretçiler tarafından tıklım tıklım dolu oluyordu.

Ancak şu an her taraf bomboş. Ve Uzungöl insanı İzolasyon kuralına tam anlamı ile uyarak evden çıkmıyor ve bu sıkıntılı sürecin sona ermesini sabırla bekliyor.

MUHTAR ÖZTÜRK-UZUNGÖL KURALLARA EKSİKSİZ UYUYOR

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’ün Korona Virüs Salgın tedbirlerine tamamen uyduğunu ve de Uzungöl insanının izolasyon kuralına uyarak zorunlu olmadıkça evden çıkmadığını ifade ederek konuşmasına başlayan Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk iki gün boyunca tüm mahalleleri ziyaret ederek mahallelerimizi kontrol ettiklerini ve de Uzungöl Halkının hiçbir şekilde evlerinden çıkmadıklarını sözlerine ekledi.

Uzungöl insanının her konuda olduğu gibi Koronavirüs tedbirleri konusunda da son derece duyarlı davranarak herkese örnek olduğunu ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk bu sıkıntılı günlerin sabırla aşılacağını ve Ülkemiz Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’ün yeniden Ülkemiz ve Dünya turizmine hizmet vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Evden Çıkmadı

İlginizi Çekebilir