Uzungöl Muhtarı Öztürk Ankara'da

Uzungöl Muhtarı Öztürk Ankara

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden olan Uzungöl’ün sorunlarını anlatmak ve çözüm bulmak için çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Muhtar Mehmet Öztürk hazırlamış olduğu  Uzungöl’ün sorunlarını içeren dosyaları:

1-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

2-Kültür ve Turizm Bakanlığı

3-Hazine ve Maliye Bakanlığı

4-İçişleri Bakanlığına verdi.

5-Kadastro Genel Müdürlüğü'ne iletti

KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Muhtar Mehmet Öztürk Uzungöl’ün Kadastro sorunları ile ilgili olarak Kadastro Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Akbulut ile görüştü.Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Muhtar Öztürk Uzungöl’ün Kadastro ile ilgili taleplerini Başkan Ahmet Akbulut’a iletti

Uzungöl’de Orman dışına çıkacak evler ve çayırlar ile ilgili olarak gerçekleştirilen görüşme olumlu bir görüşme ortamında gerçekleşti.

Daire Başkanına sıcak ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden Muhtar Öztürk taleplerinin Daire Başkanı tarafından değerlendirileceğini ifade etti.

Muhtar Öztürk ayrıca Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Çaykara’lı hemşerimiz İsmail Boz ile de bir görüşme gerçekleştirdi.Görüşmede Çaykara İlçesi ile ilgili her projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Özel Kalem Müdürü Boz Çaykara ve Uzungöl ile ilgili taleplere her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA ZİYARET

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Ankara Ziyareti kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığını da ziyaret etti.Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Biruz Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve Şehir Plancısı Merve Özen ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genel Müdürü Mehmet Ali Karaman ile görüşen Muhtar Öztürk Uzungöl insanının taleplerini Genel Müdür Karaman’a iletti.

Ziyaret esnasında Genel Müdür Mehmet Ali Karaman tarafından Uzungöl İmar Planının kesinleştiği ancak Vatandaşların talepleri doğrultusunda Plan üzerinde hataların düzeltileceğini ,mağdur olan vatandaşların bu mağduriyetlerinin İmar Planı üzerinde gerçekleştirilecek olan ayarlamalar ile düzeltileceği ifade edildi.

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Muhtarı Öztürk Ankara'

İlginizi Çekebilir