Uzungöl Muhtarı Öztürk'ten,Başkan Zorluoğlu'na Ziyaret

Uzungöl Muhtarı Öztürk

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ederek yaklaşan Turizm Sezonu öncesinde Uzungöl ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ederek yaklaşan Turizm Sezonu öncesinde Uzungöl ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Uzungöl’ün çözüm bekleyen önemli sorunları konuşuldu ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret öncesinde Uzungöl Muhtarı Öztürk’ten Başkan Zorluoğlu’na çiçek takdimi gerçekleştirildi.

İLK GÜNDEM 18.MADDE

Ziyarette ilk olarak Uzungöl’de uygulanmakta olan İmar Planı ve 18.madde konuşuldu.Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk tara<fından uygulanmaya çalışılan 18.madde ile ilgili olarak Uzungöl insanının sıkıntıları ve mağduriyetleri ifade edildi.

Toplantıda Başkan Murat Zorluoğlu bu hali ile 18.maddenin Uzungöl’de uygulanmasının çok çetin olduğunu ifade etti

ÇAYKARA BELEDEYESİNE TEŞEKKÜR

Ziyaret esnasında Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Uzungöl’e olan katkılarından dolayı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a teşekkür etti.

UZUNGÖL GLAZOMAT YOLUNUN ISLAHI

Ziyarette Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk tarafından Uzungöl Glazomat yolunun 3 KM’lik bölümünün asfaltlanması konusu gündeme geldi.Başkan Zorluoğlu bu konuda Muhtar Öztürk’e destek sözü verdi.Toplantının ardından ise Teknik Ekip Uzungöl’e geldi.Fizibilite çalışması yapıldı.Yolun ölçümü gerçekleştirildi ve Yatırım Programına alındı.

ELMALI MAHALLESİ DUVARLARI

Elmalı Mahallesinde yapılması planlanan yaklaşık 300 metrelik duvar için Muhtar Öztürk Başkan Zorluoğlu’ndan talepte bulundu. Toplantının ardından ise Teknik Ekip Uzungöl’e geldi.Fizibilite çalışması yapıldı.Yolun ölçümü gerçekleştirildi ve Yatırım Programına alındı.

DOĞALGAZ

Doğalgazın Uzungöl’ün en önemli sorunlarından bir tanesi olduğunu ifade eden Uzungöl Muhtarı Öztürk bu konuda Başkan Zorluoğlu’ndan destek talebinde bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bu konuda Enerji ve Tabii Kaynaklar Baklanı ile görüşeceğini ve bu çok önemli konu için Bakandan destek talebinde bulunacağının sözünü verdi.

BELEDİYE OTOBÜSÜ

Muhtar Öztürk Uzungöl halkının Trabzon Büyükşehir Belediyesinden otobüs taleplerinin olduğunu ifade etti ve bu konuda destek talebinde bulundu

Başkan Zorluoğlu bu konu ile ilgili olarak Daire Başkanını yanına çağırdı bu konu ile ilgili bir çalışmanın gerçekleştirilmesi talimatını Muhtar Öztürk’ün yanında ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi otobüs seferlerinin Uzungöl’e artı değer katacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Uzungöl’ün Bölgemizin Turizm anlamındaki lokomotifi olduğunu,bölgeye ekonomik anlamda çok önemli bir artı getirisinin bulunduğunu bu anlamda Uzungöl için ne yaparlarsa az olduğunu sözlerine ekledi.

GOŞON DERESİNİN ISLAHI

Muhtar Öztürk Goşon Deresinin Islahı konusunda Başkan Zorluoğlu’ndan talepte bulundu.Başkan Zorluoğlu bu konu ile ilgilenen Daire Başkanını yanına çağırdı.

Daire Başkanı Goşon Deresinin Islahı çalışmasının  “Solaklı Deresi Islah Projesi” kapsamında gerçekleştirileceğini estetik ve hoş bir tasarım ile bu çalışmanın gerçekleştirileceğini ifade etti.

MUHTAR ÖZTÜRK UZUNGÖL İÇİN 3 ÖNEMLİ HEDEFİM VAR

Ziyaret esnasında Uzungöl’de bu dönemdeki muhtarlığı için 3 önemli hedefinin bulunduğunu ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk bu hedeflerini şu şekilde ifade etti.

1-Uzungöl Bayburt yolunun asfaltlanması

2-Uzungöl’e Doğalgazın getirilmesi

3-Uzungöl’e Turizm Meslek Yüksek Okulunun getirilmesi



İlginizi Çekebilir