Uzungöl Öğrencilerini Mezun Etti.

Uzungöl Öğrencilerini Mezun Etti.

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu tarafından öğrenciler için Mezuniyet Töreni hazırlandı

14 Haziran 2022 Salı Günü Okul Spor Salonunda gerçekleştirilen Mezuniyet töreni yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.Velilerin yoğun ilgi gösterdiği Mezuniyet Törenin Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu,Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zennur Sezer ile öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldılar.

Okulun mezuniyet töreninin en önemli ayrıntılarından bir tanesi ise Mezuniyet Töreninin Uzungöl Eğitiminin temel yapı taşı olan ve tam 37 sene Uzungöl’de öğretmen ve yönetici olarak görev yaptıktan sonra 2016 yılında emekliye ayrılan ve yakalanmış olduğu kanser hastalığına yenik düşerek 2017 yılında ebediyete intikal eden Öğretmen Cahit Çelebi’nin Türkçe Öğretmeni olan Kızı Damla Çelebi tarafından hazırlanmış olmasıydı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan resmi programın açılış konuşması Okul Müdürü Zennur Sezer tarafından gerçekleştirdi.

MÜDÜR SEZER'DEN DUYGU DOLU KONUŞMA

Sahnede duygusal bir konuşma yapan Müdür Zennur Sezer yağmur,çamur,kar,kış demeden öğrenciler ile 8 sene boyunca bir arada bulunduklarını bir aile sıcaklığı içerisinde  öğretmen arkadaşları ile birlikte,öğrencilerini geleceğe taşıma gayreti içerisinde yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını,şimdi ise artık öğrencilerinin büyüdüklerini ve bir üst okula gitmek üzere kendilerine veda edeceklerini ifade etti.

Duygu dolu konuşmasını göz yaşları ile ve 8. Sınıf öğrencilerine sarılarak tamamlayan Okul Müdürü Sezer öğrencilerden almış oldukları mükemmel temel eğitim ile birlikte hem topluma faydalı birer birey hem de akademik anlamda elde edebilecekleri en iyi dereceler ile bir üst öğrenime hazırlanmalarını,Uzungöl’deki okulun her zaman için öğrencilerinin yuvası ve sığınacakları bir liman olduğunu ve okulun kapılarının her zaman için öğrencilerine açık olduğunu ifade etti.

Programda 8. Sınıf Öğrencileri adına Öğrenci Büşra Zeren tarafından günün önemi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirildi.

GÖSTERİLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Okulların mezuniyet törenlerinin vaz geçilmez gösterilerinden olan cici kızlar,bu ne dünya kardeşim böyle,son verdim kalbimin işine,şabaniye ve şabaniye tiplemesi ile İnek Şaban,ne haber gibi şarkılar öğrencilerin mükemmel sahne performansları ile bütünleşerek mükemmel birer gösteri olarak sahneye yansıdı.

BAYRAK TESLİM TÖRENİ

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıfından mezun olan öğrenciler,mezuniyet bayrağını temsili olarak 7. Sınıf öğrencilerine yemin töreni yaparak teslim etti.7.Sınıf Öğrencileri ise Bayrağı öperek teslim aldı ve gelecek yıl teslim etmek üzere emanete sahip çıktı.

TİYATRO GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Öğrenciler senelerdir büyük bir tempo ve enerji ile hazırlanmış oldukları LGS sınavı için hazırlamış oldukları LGSYUS isimli tiyatro oyunu ile elveda dediler.Sınav Hazırlığı,sınav hazırlığında okul ve ev ortamı,arkadaşların birlikte LGS sınavına hazırlanmaları,aile ve anne babanın LGS sınavı ile ilgili doğru ve yanlış davranışları ile LGS sınav hazırlığı esnasında yaşanan komik anların sahneye konulduğu LGSYUS isimli tiyatro gösterisinde öğrenciler sahnede profesyonel tiyatroculara taş çıkartırken,tiyatro oyunu veliler ve misafirler tarafından da çok büyük bir ilgi ile izlendi.

KEP ATMA

8.Sınıf Öğrencileri programın son bölümünde kep atma etkinliği gerçekleştirerek mezuniyet törenini tamamladılar.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Öğrencilerini Mezun .

İlginizi Çekebilir