Uzungöl Pendik Kaynarca Derneğinde Tolga Karaca Dönemi

Uzungöl Pendik Kaynarca Derneğinde Tolga Karaca Dönemi

Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneği İstanbul Pendik Kaynarca Derneği Olağan Genel Kurulunda tek liste halinde Genel Kurula katılan Tolga Karaca ve ekibi Derneğin Yeni Genel Kurulunu oluşturdu.

25 Aralık 2022 Pazar günü İstanbul Kaynarca’da Dernek Merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurul üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan Genel Kurulda daha sonra Geçici Divan Kurulu oluşturuldu.

İstanbul’da Sosyal ve Kültürel anlamda Uzungöl’ün her şeyi Hayırsever İş Adamı Muzaffer Karatay Geçici Divan Kurulu Başkanlığı görevine seçilirken,Cevat Uyanık ve İsmail Çelik ise Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildiler.

Genel Kurulun açılış konuşması Dernek Başkanı Muhammet Aygün tarafından gerçekleştirilirken daha sonra ise Yönetim ve Denetleme Kurulu faaliyet raporları okundu ve üyelerin oy birliği ile İbra edildi.

Siyasi konuşmaların ardından ise 2023 Yılı için üyelerin aylık aidat miktarları aylık 20 TL olarak belirlendi.Daha sonra ise seçim bölümüne geçildi.Genel Kurulda tek liste halinde seçimlere katılan Tolga Karaca ve ekibi Genel Kurula katılan üyelerin oy birliği ile Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneği İstanbul Pendik Kaynarca Şubesi yeni Yönetim Kurulunu oluşturdular.

Oluşturulan Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE

Tolga Karaca-Başkan

Alper Eroğlu-Başkan Yardımcısı

Ahmet İnan-Başkan Yardımcısı

İrfan Öztürk-Sekreter

Hüseyin Uçan-Sayman

Mustafa Şahin-Üye

Yahya Çelebi-Üye

YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTE

Ümit Karaca

Erol İnan

Ahmet Şahin

Salih Karatay

Emre Çiçek

Murat Genel

Ömer Sekmen

DENETLEME KURULU ASİL LİSTE

Murat Kadıoğlu-Başkan

Serhat Ekinci-Üye

Mustafa Kocaman-Üye

DENETLEME KURULU YEDEK LİSTE

Murat Çiçek

Cevdet Şahin

Mustafa Genel

Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Tolga Karaca Genel Kurul sonunda bir teşekkür konuşması yaparak kendilerine ve Yönetim Kuruluna verilen destekten dolayı Genel Kurul üyelerine teşekkür etti.

Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Marmara Bölgesinde Uzungöl,Çaykara ve Karadeniz Kültürünü en mükemmel bir şekilde yaşatabilmek için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Dernek Başkanı Tolga Karaca bundan önceki Dernek Yönetimlerinin vermiş oldukları kıymetli hizmetlerinden dolayı kendilerine minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir