Uzungöl Şampiyonluğa Hazır

Uzungöl Şampiyonluğa Hazır

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olan Uzungöl’de Şampiyonluk hazırlıkları devam ediyor.

Süper Lig’de 2021-2022 Ahmet Çalık sezonunda emin adımlar ile şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor için taraftarların Şampiyonluk hazırlıkları da devam ediyor.

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de de vatandaşlar evlerini bordo mavi bayraklar ile süslemeye başlarken cadde ve sokaklarda da bordo mavi bayraklar dalgalanıyor.

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada Trabzonspor ve Uzungöl’ün Trabzon ilimizin en önemli iki marka değeri olduğunu Trabzonspor’un futbol anlamında Uzungöl’ün ise Turizm anlamında Trabzon İlini Ulusal ve Uluslar arası alanda çok büyük bir başarı ile temsil ettiğini ifade etti.

Cadde ve sokakları Bayraklar ile donattıklarını ifade eden Muhtar Öztürk bu hafta sonu Şampiyonluk beklediklerini Trabzonspor’un Şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından tüm Uzungöl’ün bordo maviye boyanarak takımımızın coşkusunu henm kendilerinin yaşayacağını hem de Uzungöl’ü ziyarete gelen misafirlere yaşatacaklarını ifade etti.

HACIAHMETOĞLU-TRABZONSPOR BİZİM HER ŞEYİMİZ

İşyerinin önünü kocaman bir Trabzonspor bayrağı ile süsleyerek Şampiyonluk coşkusunu yaşamaya hazırlanan Uzungöl Merkez Fırını İşletmecisi Gökhan Hacıahmetoğlu ise yaptığı açıklamada Trabzonspor bizim her şeyimiz.Trabzonspor bizim göz bebeğimiz.Takımımızın Şampiyonluğunu kutlamaya Uzungöl olarak biz hazırız ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Şampiyonluğa Hazır

İlginizi Çekebilir