Uzungöl Tablet Kampanyası Sona Erdi

Uzungöl Tablet Kampanyası Sona Erdi

Uzungöl’lü Genç İş Adamları tarafından başlatılan Tablet Bağışı kampanyası öğrencilerin tamamının tablet ihtiyacı karşılanarak sona erdi

Uzungöl’lü Genç İş Adamları Okan İnan,Yetkin İnan ve Engin Akyüz tarafından Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu ve Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için başlatılan kampanya kapsamında toplamda 78 öğrenci Tablet ile buluşturuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından da destek verilen kampanyaya Uzungöl ve Uzungöl dışından çok sayıda destek geldi.

Pandemi süreci sebebi ile Uzaktan Eğitim yolu ile öğrencilerin Eğitim görmesi ve Uzungöl’ün uzak mahalleleri olan Demirli,Köseli Köyü,Çamlık,Filak,İnceli gibi mahallelerde ihtiyaç sahibi öğrenciler için gerçekleştirilen Tablet Bağışı kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi tüm öğrenciler için tablet temin edildi.

Uzungöl’lü Hayırsever İş Adamlarının yanı sıra Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneği Bursa Şubesi,İstanbul Mecidiyeköy Derneği,İstanbul Pendik Kaynarca Derneği(Anadolu Yakası),Almanya Derneği ile Ankara Eşkom Bilgisayar kampanyaya aktif olarak destek verdi.

Kampanya kapsamında Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Hikmet Yazıcı,Bursa Derneği Bilgi İşlem Sorumlusu Hakan Sezgin,Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Sezfgin kampanyada aktif olarak görev alarak kampanyanın başarı ile tamamlanmasını sağladılar.

Uzungöl Haber Web sitesinin Kurucusu Abdullah Özen kampanyanın Uzungöl dışındaki organizasyonunu üstlenirken,ayrıca internet üzerinden Bursa’dan yayın yapan Uzungöl Haber sitesine bağlı Uzungöl Web Tv yaptığı canlı yayınlar ile kampanyaya destek verdi

Kampanya kapsamında toplanan 78 adet tablet önümüzdeki hafta içerisinde öğrencilere dağıtılacak.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Tablet Kampanyası

İlginizi Çekebilir