Uzungöl Turizmciler Derneği DOKKAF'ta

Uzungöl Turizmciler Derneği DOKKAF

Uzungöl Turizmciler Derneği,Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ)’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı(DOKKAF)’ta yerini alarak Bölgemizi temsil ediyor.

Uzungöl Turizmciler Derneği,Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ)’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı(DOKKAF)’ta yerini alarak Bölgemizi temsil ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde bölgemizdeki 6 üniversitenin paydaşlığında “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF)” 8-9 Ocak 2024  tarihlerinde Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS) binasında gerçekleştiriliyor.

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden olan Uzungöl’ün önemli STK Kuruluşlarından bir tanesi olan Uzungöl Turizmciler Derneği DOKKAF Fuarındaki yerini alarak Stantını oluşturdu ve gelen misafirlere hizmet vermeye başladı.

Dernek Başkanı Mehmet Keleş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görevli personel Uzungöl Stantını ziyarete gelen öğrenci ve misafirler ile yakından ilgilenerek misafirlere Uzungöl ile ilgili olarak bilgilendiriyor.

Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Trabzon İlinin bir Turizm kenti olduğunu,Turizm ile ilgili gerçekleştirilen her çalışmaya Turizm Merkezlerinden Uzungöl olarak çok büyük bir önem verdiklerini ve tüm misafirleri Uzungöl Stantını ziyaret etmeye beklediklerini ifade etti.

Bu tür etkinlik ve organizasyonların son derece önemli olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Keleş,Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen bu örnek çalışmayı gerçekleştiren başta Karadeniz Teknik Üniversitesi olmak üzere 6 üniversite yönetimine Turizm paydaşları olarak teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF)’ta Her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturuluyor.

Fuara farklı üniversitelerden ve bölgemizden toplam 17.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülüyor.Öğrenciler ve mezunlar DOKKAF'24 kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabiliyorlar.

KAYNAK:AA



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Turizmciler Derneği DOKKAF'

İlginizi Çekebilir