Uzungöl Turizme Hazır

Uzungöl Turizme Hazır

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl temiz havası, muhteşem doğası,billur gibi akan ırmakları ve Turizm altyapısı ile 2022 Turizm sezonunda da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Zengin Turizm altyapısı,modern tesisleri,kaliteli turizm personeli ile Ülke Turizmini Uluslararası Turizm sektöründe büyük bir başarı ile temsil eden Turizm cenneti Uzungöl’ün 2022 yılında da yerli ve yabancı milyonlarca misafir tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

Turizm cenneti Uzungöl’de büyük otellerin tamamı zaten açık ve 12 ay boyunca Bölge Turizmine hizmet sunuyor.Motel ve pansiyonların bir bölümü ise kış mevsiminde kapatıyorlar. İlkbahar mevsiminde ise yeniden kapılarını misafirlerine açıyorlar.

2022 Turizm sezonu için tüm hazırlıklar tamamlanmış Uzungöl’de.Tüm tesislerde Pandemi kurallarına uygun bir şekilde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirilmiş, binaların gerekli olan tüm tadilat ve altyapı çalışmaları tamamlanmış.Tüm tesisler kaliteli otel ve mutfak personeli ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

MUHTAR ÖZTÜRK-UZUNGÖL MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk gazetemize yapmış olduğu açıklamada Turizm Cenneti Uzungöl’ün tüm tesisleri ile birlikte hazırlıklarını tamamladığını ve misafirlerini ağırlamaya hazır olduğunu ifade etti.

Altyapı anlamında Uzungöl’ün her hangi bir sorununun bulunmadığını, tüm işletme ve tesislerin modern hizmet ortamı ile misafirlerini ağırlamak için hazır olduğunu ifade eden Muhtar Öztürk,daha önceki senelerde olduğu gibi 2022 Turizm sezonunda da Uzungöl’de yoğun bir Turizm sezonu geçireceklerini tahmin ettiklerini ifade etti.

BAŞKAN KELEŞ-UZUNGÖL HAZIR

Muhteşem doğası, modern turizm tesisleri ve zengin Turizm altyapısı ile Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezi olan Uzungöl’de 2022 Turizm sezonuna her yönü ile hazır olduklarını ifade eden Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş, Dernek olarak da Turizm sezonu öncesinde tüm hazırlıkları tamamladıklarını,tesis sahipleri ile periyodik olarak gerçekleştirdikleri toplantılar ile sezon hazırlığı konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını Uzungöl’ün her yönü ile 2022 Turizm sezonuna hazır olduğunu ve misafirlerini ağırlamak için beklediğini ifade etti.

DURSUN ÇAKMAK-UZUNGÖL’DE 12 AY TURİZM VAR

Uzungöl Doğa Otel ve Doğa Restaurant sahibi Dursun Çakmak ise gazetemize yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“Bizim tesisimiz 12 ay boyunca Bölge Turizminin hizmetinde.İnsanlarda şöyle bir algı var.Sanki Uzungöl’de sadece yaz mevsiminde Turizm var diye düşünüyorlar.Oysa Uzungöl’ün her mevsimi birbirinden güzel.Ve yaz mevsiminin dışında da Uzungöl’de Turizm var.2022 Turizm sezonu için de tesis olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık.Yine çok yoğun bir sezon olacağını tahmin ediyoruz.Misafirlerimizi bekliyoruz.

MEHMET İNAN-UZUNGÖL 4 MEVSİM CAZİBE MERKEZİ

Uzungöl’ün 4 mevsim Turizmde ilgi odağı ve cazibe merkezi olduğunu ifade eden Turizmci Mehmet İnan,Uzungöl’ün her mevsiminin çok güzel olduğunu her mevsimde farklı ilgi alanları olan misafirler tarafından ilgi gördüğünü,sonbahar mevsiminin havaların en güzel geçtiği mevsim olması sebebi ile ilgi odağı olduğunu,kış mevsiminde Uzungöl’ün bembeyaz örtüye bürünerek bambaşka bir güzellik kazandığını,kartpostallık resimlerin ortaya çıktığını,ilkbahar mevsiminde ise tabiatın yeniden canlandığını ve yemyeşil muhteşem doğa örtüsü ile insanları kendisine hayran bıraktığını ifade etti.

Turizm cenneti Uzungöl’ün tüm paydaşları ile 2022 Turizm sezonuna hazır olduğunu ifade eden Turizmci Mehmet İnan her sene yerli ve yabancı milyonlarca turistin ziyaret ettiği Uzungöl’ün 2022 yılında da Turizmde cazibe merkezi olmaya devam edeceğini tüm doğa hayranlarını Uzungöl’de misafir etmek istediklerini ifade etti.

SÜLEYMAN SEZGİN-UZUNGÖL 2022’YE HAZIR

Tesislerinin 12 ay boyunca bölge turizmine hizmet verdiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Sezgin Otel sahibi Süleyman Sezgin,insanların kış mevsiminde de Uzungöl’e yoğun ilgi gösterdiklerini,Uzungöl’ün muhteşem doğası ile her mevsim turizmde ilgi odağı olduğunu ifade etti.

Tesislerinde yeni sezon ile ilgili tüm altyapı hazırlıklarını tamamladıklarını ve 2022 Turizm sezonunu karşılamaya hazırlandıklarını ifade eden İşletme sahibi Süleyman Sezgin,Trabzon’da Nisan ayında başlayıp Ekim Kasım aylarına kadar devam edecek olan Kruvazer Turizminin yanı sıra yerli ve yabancı milyonlarca turistin Uzungöl’e ziyaretçi akını gerçekleştireceklerini beklediklerini,yoğun bir sezonun olacağını tahmin ettiklerini bu anlamda tüm doğa dostlarını Uzungöl’de misafir etmek istediklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Turizme Hazır

İlginizi Çekebilir