Uzungöl ve Ayder Ortak Hareket Edecek

Uzungöl ve Ayder Ortak Hareket Edecek

Uzungöl ve Ayder’de bulunan STK’lar birlikte hareket etme kararı aldılar

UZUNGÖL VE AYDER ORTAK HAREKET EDECEK

Kısa adı ÇEYMAKÇUR olan Rize Ayder Mezrası ve Av Çiçeği  Yaylasını güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’ü ziyaret ettiler

Dernek Başkanı Hasan Özgen ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Uzungöl’de bulunan STK Yöneticileri Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Özen ile bir araya geldiler.

Gerçekleştirilen görüşmede Uzungöl ve Ayder’in Doğu Karadeniz Bölgesi ve Ülkemizin en önemli Turizm Destinasyonlarından olduğunu,her iki Turizm Merkezinin de Turizm anlamında ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini,iki Turizm Merkezinin de sorunlarının benzerklik göstterdiğini ve çözüm yollarının ortak olduğunu,bu açıdan karşılaşılan sorunların çözümü aşamasında birlikte hareket edilmesi gerektiği fikrinde birleşildi.

Uzungöl ve Ayder’in hem Karadeniz Bölgesinde hem de Ülkemizde alternatiflerinin bulunmadığı ifade edilen görüşmede Uzungöl ve Ayder’in birbirlerine alternatif Turizm Merkezi değil,bir birlerini tamamlayan ve bütünleyen birer Turizm Destinasyonu olduğu fikrinde birleşildi.

Uzungöl ve Ayder ekibi görüşmede bundan sonra birlikte hareket etme ve ortak çalışma komisyonları oluştuırarak Karadeniz ve Ülke Turizmine hizmet verme konularında birlikte ve ortak hareket etme kararı verdiler.

Görüşme sonunda açıklamalarda bulunan ÇEYMAKÇUR olan Rize Ayder Mezrası ve Av Çiçeği  Yaylasını güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Özgen,Ayder ve Uzungöl’ün rakip değil kardeş iki Turizm Merkezi olduklarını,Turizm Merkezi uzungöl’de örnek bir misafirperverlik ile ağırlandıklarını ortak bir çalışma sistemi ile bölge turizmine hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ise nazik ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı Hasan Özgen ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek Uzungöl ve Ayder’in Karadeniz Bölgesinin iki doğa cenneti olduklarını,birbirlerine rakip değil tam aksine birbirlerini tamamlayan bir bütünün iki yarısı olduklarını bu bakımdan birlikte hareket ederek ortak akıl yöntemi ile sorunları birlikte çözerek Karadeniz ve Ülke Turizmine hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Ayder Ortak Hareket Edecek

İlginizi Çekebilir