Uzungöl Yılbaşında Doldu

Uzungöl Yılbaşında Doldu

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de 2021 yılının son gününde Yılbaşı yoğunluğu yaşandı.

Her mevsim bir başka güzel olan Uzungöl kış mevsiminde bembeyaz örtüsü ve farklı güzelliği ile Uzungöl hayranlarını karşıladı.Tatilin ve huzurun adresi Uzungöl,yılbaşı gecesi de yerli ve yabancı misafirlerin ilk tercihleri arasında yer aldı.

Uzungöl’de büyük otellerin tamamı kış boyunca açık.Sadece pansiyonların bir bölümü kış boyunca misafirlerine hizmet veremiyor.Ancak büyük otel ve pansiyonların tamamında kış boyunca misafirlere hizmet veriliyor.

Yılbaşı dolayısı ile Uzungöl’de rezervasyonların %80-85’i doldu.Yerli ve yabancı yüzlerce misafir 2021 yılını Uzungöl’de uğurlayacak ve 2022 yılına Uzungöl’de merhaba dedi.

Yılbaşı akşamı dolayısı ile Uzungöl’de bir çok tesiste canlı müzik ve program organizasyonları gerçekleştirildi.Karadeniz ve Ulusal Müzik dünyasının bir çok önemli ismi Yılbaşı akşamı Uzungöl’de sahne alarak hayranları ile buluştu.

İHSAN EŞ KİLPA OTEL’DE

Türk Halk Müziği ve Karadeniz Müziğinin usta ismi Çaykara’lı Sanatçı İhsan Eş yılbaşı gecesi Uzungöl KİLPA Otel’de hayranları ile buluşarak hayranlarına müzik ziyafeti çekti.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda Sanatçı İhsan Eş her zaman olduğu gibi muhteşem sahne performansı ile hayranlarını müziğe doyurdu.

2022 Yılının ilk dakikalarında yeni yılın ilk mesajını veren Sanatçı İhsan Eş 2022 Yılının tüm insanlığa sağlık,mutluluk ve başarı getirmesi taleplerini iletti.

NURAY AKSOY ÇADIR CAFE’DE

Türk Halk Müziği ve Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Çaykara İlçesinin Müzik alanındaki başarılı temsilcisi Nuray Aksoy yılbaşı gecesi Uzungöl Çadır Cafe’de hayranları ile buluştu.

Programın ilk bölümünde Uzungöl'lü Sanatçı Ahmet Karaca kemençesi ve güzel türküleri ile misafirlere çok güzel dakikalar yaşattı.

 Uzungöl Turizminin odak noktası göl kenarında muhteşem görsel efektler eşliğinde gerçekleştirilen program yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Yaklaşık 5 saatlik canlı müzik performansı ile hayranlarına müzik keyfi yaşatan Sanatçı Nuray Aksoy,Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel türküleri ile hayranlarına türkü ziyafeti  yaşatırken bir yandan da Karadenizin güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Öte yandan Çadır Cafe tarafından göl kenarında yakılan Çoban Ateşi hem programa katılan misafirler,hem de göl çevresinde yürüyüş yapan misafirler tarafından büyük bir ilgi gördü.Sanatçı Nuray Aksoy yakılan ateş etrafında hayranları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

İRFAN SEYHAN –İNAN KARDEŞLER’DE

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi İrfan Seyhan Yılbaşı gecesi Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Ali İnan Tesislerinde sahne aldı.

Sanatçı Seyhan,güzel kemençesi ve keyifli sesi ile hayranlarına güzel bir yılbaşı akşamı yaşattı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen programda Sanatçı İrfan Seyhan 2021 yılının ilk dakikalarında 2022 yılının hastalıklardan uzak herkesin tüm dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olması dileği ile hayranlarına  çok güzel bir yılbaşı akşamı yaşattı.

ORHAN SAYGIN İNCİ OTEL’DE

Karadeniz Müziğinin sevilen ismi Orhan Saygın birbirinden güzel türküleri ile yılbaşı gecesi Uzungöl Şeflerin Yeri İnci Cafe’de hayranları ile buluştu.

Uzungöl Turizminin odak noktası göl kenarında muhteşem görsel efektler eşliğinde gerçekleştirilen program yoğun katılım ile gerçekleşti.

Birbirinden güzel türküler ile misafirlerin çok güzel bir akşam geçirmelerini sağlayan sanatçı Orhan Saygın yeni yıl mesajı olarak da 2022 yılının Ülkemize,İslam alemine ve tüm insanlık alemine barış,huzur ve mutluluk getirmesi dileklerini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Yılbaşında Doldu

İlginizi Çekebilir