Uzungöl´de 4 Dernekten Tepki!

Uzungöl´de 4 Dernekten Tepki!

Uzungöl´de Bulunan 4 Sivil Toplum Kuruluşu İş Adamı Şükrü Fettahoğlu´nun Uzungöl İle İlgili Açıklamalarını Yayınladıkları Sert Bir Basın Açıklaması İle Kınadılar.

UZUNGÖL DERNEKLERİNDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Uzungöl´de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarından Uzungöl ile ilgili olarak Basında olumsuz değerlendirmelerde bulunan Fettahoğlu Otel Sahibi Şükrü Fettahoğlu´na  tepki olarak bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

Fettahoğlu Otel Sahibi Şükrü Fettahoğlu daha önce basına yaptığı açıklamalarda Uzungöl Turizmine yönelik olarak olumsuz değerlendirmelerde bulunmuş ve Uzungöl´deki Turizm anlayışını eleştirmişti./resimler/2017-3/2/1154191224736.jpgUzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz,Uzungöl Birlik A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve Uzungöl Hediyelik Eşya Derneği Başkanı Mehmet Öztürk tarafından gerçekleştirilen basın açıklaması şu şekilde:,

?Turizm İşletmecisi Şükrü Fettahoğlu´nun asılsız ve de mesnetsiz iddiaları üzerine bu açıklamayı yapma gereği duyduk.Uzungöl´ün adını kirletmeye yönelik bu açıklamaları esefle kınıyoruz.Fettahoğlu´nun Dünyanın 8. Harikası olan ve de her yıl yüzbinlerce yerli ve de yabancı turisti kendisine çeken , hayran bırakan Uzungöl ile ilgili açıklamaları yediği kabı kirletmekten başka bir şey değildir./resimler/2017-3/2/1154402186829.jpgUzungöl bu günkü durumuna gelene kadar çok büyük bedeller ödemiştir.Bu işin her türlü sıkıntılarını geçmişte çektiği gibi günümüzde de çekmeye devam etmektedir.Özellikle Uzungöllü Turizmcilerin doğa cennetini korumaya kollamaya ve de gözü gibi sakınmaya gayret gösterirken birilerinin ortaya çıkıp dereyi bulandırması ihanetten başka bir şey değildir.

Uzungöllü Turizmciler bu güne kadar bedel ödediği gibi günümüzde de bedel ödemeye devam etmektedir.Günümüzde Dünyanın sayılı Turizm Merkezlerinden bir tanesi haline gelen ve de özellikle Körfez Ülkesi turistlerinin çok büyük ilgisini çekemn Uzungöl´de  fiyat belirsizliği probleminin bulunduğu ve de hizmet kalitesinin yetersizliği gibi asılsız iddişaları öne süren,sözüm ona Arap´a ayrı Acem´e ayrı ,Türk´e ayrı fiyat uygulamalarının yapıldığı ,ziyarete gelen turistlerin bayramlarda soyup soğana çevrildiği, Arap´ın Arap´ı kazıkladığı şeklindeki aslı ve astarı olmayan iddiaları ortaya atmak bize göre Ülkemiz Turizmine ihanet etmek anlamına gelmektedir.

/resimler/2017-3/2/1155049991008.jpgUzungöllü olmadığı halde Uzungöl´ün nimetlerinden faydalanan  Uzungöl ismi sayesinde tesis kurup Turizmden ekmek yiyen birinin Uzungöl´ün İsmini karalamaya çalışmasını,Uzungöl´ün kötü anılmasına yönelik algı operasyonu oluşturma gayretlerini  tüm bu utanç verici fikirleri ve de bu fikirleri gündeme getirmeye çalışan şahsı Uzungöl´de bulunan tüğm Sivil Toplum Kuruluşları adına esefle kınıyoruz.

Yurt içi ve de Yurt dışındaki belirli çevrelerin hedefinde olan Uzungöl hakkındaki asılsız iddiaları anlarız da kendi insanımızın üstelik de Turizm sektöründen ekmek yiyen birinin bu düşüncede olması kanaatimize göre akla zarardır./resimler/2017-3/2/1155294625094.jpgUzungöl´ün ismi ile reklam yapan Uzungöl sayesinde ekmek yiyen birinin kendi bindiği dalı kesecek kadar fütürsuzca davranması Tüm Uzungöl Halkı olarak bizleri derinden üğzmüştür.

Bu davranışı ile haseti gözünü bürümüş olduğu açık bir şekilde ortada olan zat-ı muhteremi kınıyor,asılsız iddialarını doğrulamaya davet ediyor,ve de yaptığı bu yanlışı düzeltmesini istiyoruz.

Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur?



İlginizi Çekebilir