Uzungöl´de Alkışlık Bir Uygulama

Uzungöl´de Alkışlık Bir Uygulama

Uzungöl´de Bulunan Tüm Esnaflar Şehit Ailelerine Yönelik Maliyet Fiyatına Satış Uygulaması Başlattılar.

UZUNGÖL´DE ALKIŞLIK UYGULAMA

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de Esnaflar aldıkları özel bir karar ile Şehit Ailelerine Maliyetine satış kararı aldılar.

Alınan bu karara göre Şehit Aileleri Uzungöl´de maliyetine para ödeyerek bir çok hizmetten faydalanabilecek./resimler/2017-8/29/1639203712360.jpgAralarında Restaurant,Hediyelik Eşya ve Market sahibi bulunan onlarca işletme bir araya gelerek Şehit Ailelerine maliyet fiyatına satış kararı aldılar.

Daha önce Taksi ve dolmuş şöförlerinin almış oldukları Şehit Ailelerini ücretsiz taşıma kararının ardından Esnafların da böyle bir karar almış olması  Uzungöl Dostları ve de Uzungöl´ü ziyarete giden misafirler tarafından büyük bir takdir ile karşılandı.

ZEYREK-ORGANİZASYON DAHA DA BÜYÜYECEK

Kısa bir süre önce Şehit Ailelerine Yönelik olarak başlattıkları bu kampanyanın Uzungöl´de bulunan tüm Esnaflar tarafından çok  büyük bir ilgi gördüğünü ifade eden Milli Birlik Ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Zeyrek kampanyalarının giderek çığ gibi büyüdüğünü ve de çok kısa bir süre içerisinde Uzungöl´de bulunan Tüm İşletmeleri bu kampanyaya dahil edeceklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2017-8/29/1639441369106.jpgVatanımızın ve de Milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin hiçbir zaman hafızalardan çıkarılmayacağını ifade eden Başkan Ali Zeyrek Aziz Şehitlerimizin geride bıraktıkları eşleri,çocukları ve de aile yakınlarının bundan sonra Türk Milleti olarak hepimizin Aile Yakınları olduklarını ifade etti./resimler/2017-8/29/1640166838450.jpgKaradeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden olan Uzungöl´de hiçbir zaman paranın  ön planda olmadığını Uzungöl´de bulunan tüm turizm işletmelerinin esas ve de gerçek amacının gelen müşterilere iyi ve kaliteli hizmet sunmak olduğunu ifade eden Başkan Ali Zeyrek ayrıca İnsani değerler anlamında da Uzungöl Esnafının şu anda olduğu gibi zamanı geldiğinde hiç çekinmeden elini taşın altına soktuğunu ifade etti.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK YAĞIYOR

Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Tarafından Şehit Ailelerine yönelik olarak gerçekleştirilen bu kampanyaya Sosyal Ortamdan da destek yağıyor.Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da Sosyal Ortamda ?Teşekkürler Arkadaşlar? mesajı ile gerçekleştirilen etkinliğin önemini en güzel bir şekilde vurgulamış oldu.İşte o mesajlardan sadece birkaç tanesi.

Muhsin Karlıdağ Size yakışanı yaptınız.ADAMSINIZ.


Makyöz Nuray Dinçalp
 Harika !!! güzel insanlar ...

Mehmet Iren afferim size.

Hanefi Tok Teşekkür arkadaşlar



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Alkışlık Uygulama

İlginizi Çekebilir