Uzungöl´de ATV Motor Faciası

Uzungöl´de ATV Motor Faciası

Uzungöl´´de arap turistler ATV motorla gezerken uçuruma yuvarlandı 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Ülkemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl´de Arap turistler kiraladıkları ATV motorla gezerken uçuruma yuvarlandı. Kazada Suudi Arabistan uyruklu 45 yaşındaki Saud Hassan Alhazmi hayatını kaybetti, eşi 37 yaşındaki Amnah Hussain Sahhari da yaralandı.

Kaza bugün saat 15:00´da meydana geldi. Uzungöl´de tatil için gelen Arap turist eşi ile birlikte kiraladıkları ATV motoruyla (Haros) Yaylaönü Mahallesine doğru giderken Uzungöl´e bir kilometre uzakta viraji alamayarak yaklaşık 600 metre uçuruma yuvarlandı. 

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede 45 yaşlarında Alhazmı Said Hussana adlı erkek Arap turistin öldüğü tespit edildi. Kazada yaralanan 37 yaşındaki eşi Sahharı Amnah Hussaınaise ambülansla Çaykara Dr. M. İlhan Durgun İlçe Hastanesi getirildi. Burada yapılan ilk müdahalede köprücük kemiği kırıldığı tespit edilerek, Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Motor Faciası

İlginizi Çekebilir