Uzungöl´de Ayşe Anne Ağlattı

Uzungöl´de Ayşe Anne Ağlattı

Kastel Mahallesinin en sevilen isimlerinden Merhum Ali Karaca´nın Eşi Ayşe Karacageçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu Hakkın Rahmetine kavuştu.

UZUNGÖL´DE AYŞE ANNE AĞLATTI

Uzungöl´de Ayşe Anne Ağlattı.Uzungöl Kastel Mahallesinin en sevilen isimlerinden Merhum Ali Karaca´nın Eşi Ayşe Karaca geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu Hakkın Rahmetine kavuştu.

Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden  Mustafa Karaca ile Nuri Karaca´nın Anneleri olan Ayşe Karaca´nın ani ölümü Tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

Sağlık durumu iyi olan ve hiçbir sağlık sorunu bulunmayan Ayşe anne 19 Nisan Cuma Günü Göğsünün ağırdığını söyledi.Oğlu Mustafa Karaca tarafından Trabzon´a doktora götürülen Ayşe anne yapılan tüm tahlil ve filmler sonucunda hiçbir rahatsızlığa rastlanmadı

Son olarak kan değerlerinin düşüklüğü şüphesi ile hastaneye yatırılma kararı verilen Ayşe Anne akşam saatlerinde Hastaneye yatırma işlemi yapılırken oğlu Mustafa Karaca´nın ellerinde yığılıp kaldı ve orada Mevlaya yürüdü.

Merhum Ayşe Anne 20 Nisan 2019 Cumartesi Günü İkindi Namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak Cenaze namazının ardından Kastel Mahallesi Yamaç mevkiinde bulunan aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılan Merhum Ayşe Anne´ye Allah´tan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere tüm Uzungöl Halkımıza Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Mustafa Karaca-Oğlu-0 532 7913794

Nuri Karaca-Oğlu-0 536 6504339

BİR MELEK GİBİ YAŞAMAK

İnsanoğlu bir melek gibi tertemiz bir şekilde geliverir şu yalan Dünyaya?Pırıl pırıl?Tertemiz?Hiçbir kötülük bulaşmamış bir şekilde?

Sonra hayatın o acımasız yükü biner insanoğlunun üzerine.Hayata tutunabilmek için boyadan boyaya girmek zorunda kalır insanoğlu.O meleklik yavaş yavaş yok olmaya başlar?

Ve günün biri gelir ki o melekliğinden hiçbir şey kalmaz hayatın esiri oluverir insanoğlu?

Oysa Merhum Ayşe Anne Hayatı bir Melek Gibi tertemiz ve pırıl pırıl yaşadı?

Etrafındaki hiç kimseyi asla kırmadı ve de üzmedi Merhum Ayşe Anne?

Herkesin kendisinden memnun olmasını sağlayarak örnek bir Müslüman olarak ayrılıverdi aramızdan?

Bir Annenin en önemli görevlerinden bir tanesi Topluma Örnek insan yetiştirmektir.

Sevgili  Ayşe Anne Sevgili Mustafa ve Sevgili Nuri Karaca gibi iki mükemmel evlat yetiştirerek bir anne olarak görevini yerine getirmiş olmanın mutluluğu ve huzuru ile ayrılıverdi aramızdan.

Her ayın 19´u benim acı günümdür Sevgili Dostlar?Bundan 3 ay önce 19 Ocak 2019´da ben de Canım Anneciğimi kaybetmiş ve 20 Ocak´ta son yolculuğuna uğurlamıştım.

Üç aydır yalnız ağlıyordum.Bundan sonra her ayın 19´unda Sevgili Mustafa Karaca ile birlikte ağlayacağız sanırım?

Bu gün ikindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camii önünde hepimiz karşında saf tutmuş olacağız Sevgili Ayşe Anne?

Yeni yolculuğunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun?

Mevlam seni Cenneti ile Mükafatlandırsın inşallah?

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Ayşe Anne Ağlattı

İlginizi Çekebilir