Uzungöl´de Bir Başka Gece

Uzungöl´de Bir Başka Gece

Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl´de Çam Motel tarafından 6 Nisan 2019 Cumartesi akşamı 2019 Yılı Turizm Sezonu Açılışına Özel muhteşem bir etkinlik gerçekleştiriliyor.

UZUNGÖL´DE BİR BAŞKA GECE

Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl´de Çam Motel tarafından 6 Nisan 2019 Cumartesi akşamı 2019 Yılı Turizm Sezonu Açılışına Özel muhteşem bir etkinlik gerçekleştiriliyor.

Katılımcıların doğa ile müziği bir arada yaşayacakları gecede birbirinden zengin aktiviteler yer alıyor.

Sunuculuğunu Kader Cerrah´ın yapacağı muhteşem gece Uzungöl Çam Otel sahipleri Mustafa ve Mehmet Akyüz tarafından gerçekleştiriliyor.

/resimler/2019-4/5/1140390922843.jpg

Ailece ve dostlarınız ile güzel vakit geçirebileceğiniz Organizasyonunu Kader Cerrah´ın yapmış olduğu

?Eğlencenin böylesi

Gülmenin neşesi

Bu akşam belli olacak

Uzungöl´ün sesi? programına tüm Uzungöl Dostları davetlidir

PROGRAMDAN SATIR BAŞLARI

SAAT 19.00´DA MANGAL PARTİSİ

Muhteşem gece saat 19.00´da gerçekleştirilecek olan mükemmel bir mangal partisi ile başlayacak.Etkinliğe katılan misafirlerin zengin menüsü ile göz kamaştıran mangal partisi ile ve de doğa ile baş başa karınlarını doyuracakları mangal partisinin ardından şömine etrafında çay keyfi ile misafirler muhteşem geceye başlamış olacaklar.

SAAT:20.30-MÜZİK EĞLENCE PROGRAMI

Saatler 20.30´u gösterdiğinde ise Kader Cerrah´ın sunuculuğunu gerçekleştireceği müzik eğlence programı başlayacak.Birbirinden değerli Sanatçılarımız bu muhteşem gecede müzik severler ile buluşacak.İşte O Sanatçılarımızdan bazıları.

TÜRKÜNÜN KRALİÇESİ UZUNGÖL´DE

Türk Halk Müziği ve Karadeniz Müziğinin Kraliçesi Nuray Aksoy muhteşem gecede müzik dostları ile buluşacak.

Çaykara Doğumlu Ulusal Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Aksoy her zaman olduğu gibi hem Türk Halk Müziğinin hem de Karadeniz Müziğinin birbirinden güzel türkülerini bu defa Uzungöl Dostları için okuyacak

Çaykara´yı ve Uzungöl´ü çok seven ve her fırsatta Çaykara´da bulunmaqktan çok büyük bir keyif aldığını ifade eden Sanatçı Nuray Aksoy 6 Nisan Cumartesi Akşamı da yine Muhteşem bir program işle Uzungöl Dostları ile buluşacak

SAAT 22.00-ÇEKİLİŞ VE SÜRPRİZ HEDİYELER

Muhteşem gecede saatler 22.00´ı gösterdiğinde Çekiliş Organizasyonu gerçekleştirilecek.Çam Motel tarafından hazırlanan birbirinden ilginç sürpriz hediyeler gerçekleştirilecek çekilişin ardından  misafirlere takdim edilecek.

SAAT:23.30-KÖZDE PATATES PİŞİRME

Saatler 23.30´u gösterdiğinde ise geceye katılan davetliler gecenin yorgunluğunu közde patates pişirerek giderecekler.Misafirler muhteşem doğa güzelliği eşliğinde gönüllerince közde patates pişirerek dinlenmiş olacaklar.

SAAT:00.30-KÖZDE KAHVE KEYFİ

Saatler 00.30´u gösterdiğinde ise misafirler gecenin son etkinliğini gerçekleştirecekler.Közde pişen kahve keyfi ile geceyi noktalayacak olan misafirler yoğun geçen bir akşamın ardından konaklayacakları odalarının yolunu tutacaklar.

SABAH 9-11 ARASI KAHVALTI

Yorucu ve de mükemmel bir akşamın ardından organizasyona katılan misafirlerimiz sabah 9-11 arasında kahvaltı yaparak bu mükemmel organizasyonu tamamlamış olacaklar.

ÇİFT KİŞİLİK ODA HER ŞEY DAHİL KİŞİ BAŞI 125 TL

Organizasyonda 0-15 Yaş Grubu tamamen ücretsiz.Organizasyona katılacak olan misafirlerimiz tüm bu etkinliklerden ve de Uzungöl farkı ile konaklama imkanından yararlanmaları için mutlaka rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Kişi başı 125 TL Ücret karşılığı konaklayabilecek olan misafirlerimiz bu muhteşem gecede Muhteşem bir Uzungöl akşamı yaşayarak Uzungöl´ün muhteşem doğa güzelliğine doyacaklar

AKYÜZ-REZERVASYON İÇİN ACELE EDELİM

Uzungöl Çam Motel sahibi Mustafa Akyüz Uzungöl´de her anlamda farklı organizasyonlar düzenlendiğini kendilerinin de düzenlemiş oldukları bu organizasyon ile Uzungöl Turizmine farklı bir pencere açmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi. Uzungöl´ün muhteşem doğasını bu organizasyon ile pekiştirerek Uzungöl Dostlarına mükemmel bir akşam yaşatmayı hedeflediklerini ifade eden Mustafa Akyüz bu güzel akşamda tüm Uzungöl Dostlarını yanlarında görmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

İLETİŞİM:

Kader Cerrah-0 542-6433875

Mustafa Akyüz-0533-7605253

Mehmet Akyüz-0537-4071254

TEL: 0 462 6566401



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Başka Gece

İlginizi Çekebilir