Uzungöl´ün Yaşatılması için Hepimiz Görevliyiz!

Uzungöl´ün Yaşatılması için Hepimiz Görevliyiz!

Uzungöl İle İlgili Karalama Kampanyasına Uzungöl´de Tepki Dinmiyor

Sabah Gazetesinin bu günkü Şeref Oğuz´un Uzungöl ile ilgili yazısını okudum. Yazının Uzungöl Turizmini başka yönlere yönlendirmek amacı ile kaleme alındığı kanısındayım. Ancak yazı içinde katıldığım hususlar olduğunu da ayrıca belirtmek isterim. Özellikle otellerini Turizm acentelerine veren arkadaşlar lütfen bookinge girip otellerinin ya da odalarının kaç liraya satıldığına bir baksınlar. Korkunç rakamlar ile karşılaşacaklar. Lütfen buna bir baksınlar.

Seref Oğuz´un bir gazeteci olarak haber yaptığı ve de köşesine taşıdığı alay edercesine ahırların oda yapıldığı bir kahvenin 25 tl bir nargilenin 100 tl ye satıldığını utanmadan ve de belge göstermeden yazması gazetecilik adına utanç verilecek bir durum. Gazeteci haberini belgeleri ile sunduğu zaman okuyucusunu ikna eder.Eğer belgesiz konuşuyorsa bu iftira olur, karalama olur, haksızlık olur.

Uzungöl bazılarına rağmen her zaman için Turizmin lokomotifi olmaya devam edecektir.Ancak bizler de eleştirileri dikkate alıp hizmette kaliteyi artırıp hoş görülü ve de sempatik olmalıyız. Uzungöl üzerine oynanmak istenen bu oyunu bozmalıyız. Otellerimizi firmaya kiraya vermemeliyiz. Profesyonel Turizm yapmalıyız.

Arap Kardeşlerimize ve diğer misafirlerimize daha sıcak davranıp Şeref Oğuz ve diğer bazı yazarlara Jübile değil lig devam ediyor diye yazdırmalıyız. Bu hepimizin geklecek adına görevidir. Her zaman yapıcı eleştirilere açık olduğumuzu,ancak dayanıksız ve de belgesiz karalama adına yapılan şetylere karşı olduğumuzu bilmenizi isterim Bay Şeref Oğuz.Saygılarımla.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Tepki Hanefi Şahin

İlginizi Çekebilir