Uzungöl´de Büyüleyen Bir Mekan Maneviga Apart

Uzungöl´de Büyüleyen Bir Mekan Maneviga Apart

Uzungöl´ün İlk Teleferikli Tesisi Maneviga Apart Müşterilerini Bekliyor

MANEVİGA APART BÜYÜLÜYOR UZUNGÖL´E İLK TELEFERİKLİ TESİS

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de her gün yeni bir tesis Uzungöl Dostlarına hizmet verebilmek için yeni yüzü ile Uzungöl hayranlarının karşısına çıkıyor.

Bu gün sizlere bu tesislerimizden sadece bir tanesini tanıtmaya çalışacağız.

Uzungöl´ün en önemli özelliği nedir diye sorsam her halde hepimizin vereceği cevap şu olsa gerek.Havası ve suyu.Doğa ilke baş başa tatil imkanı./resimler/2017-7/6/1218405748201.jpg

Maneviga Apart bu mantık ile hazırlanmış muhteşem bir tesis Sevgili Uzungöl Dostları.Uzungöl Merkeze 2 KM mesafede.Yürüme yaklaşık 15 dakika araç ile ise sadece 3-5 dakika mesafede Uzungöl Merkezine Maneviga Apart.

Doğa ile iç içe.Ve de Ormanın içerisinde kurulmuş mükemmel bir tatil Merkezi Meneviga Apart.Etrafınızda bir tane bile tesis yok.Tam anlamı ile doğa ile baş başasınız.

Alternatifleriniz çok fazla Maneviga Apart´ta.Önce Tesis sahibi Sevgili Yılmaz Akyüz´ün muhteşem ev sahipliği ve de misafirperverliği eşliğinde güne mükemmel bir kahvaltı ile başlıytorsunuz.Sonra da tercihinizi yapıyorsunuz.

Yolunuzu her tarafa çevirebilirsiniz.Solunuzda Köseli Köyümüze ait Doğal Güzellikleri ile ün yapmış muhteşem Glisura Meziresi ve de Demirli Köyü var.Glisura Meziresi Maneviga Apart´a sadece 3 KM Mesafede.

/resimler/2017-7/6/1219092780111.jpg

İster yürüme ister özel aracınız ile Glisura Meziresine doğru yola çıkabilir ve de Glisura Meziresindeki muhteşem Tabiat ile baş başa kalabilirsiniz.

Sağ tarafa yönelecek olursanız bu defa karşınızda UzungölÜn meşhur Greni Mezireleri yer alıyor.Tatlı bişr rampada hiç de yorulmadan yaklaşık yarım saat 40 dakikalık bir yürüyüşün ardından artık Greni Meziresinin muhteşem Doğası ile baş başasınız.

Yolunuzu kuzeye çevirecek olursanız tepenizde Karester  Tepesi ve Karester Yaylası yer alıyor.Araç ile yaklaşık 30 dakikada Karester Yaylasındasınız.Karester Yaylasında muhteşem bir gün geçirebilir ve de ömrünüz boyunca unutamayacağınız bir tatil yaşayabilirsiniz.

Güneye yönelmeniz durumunda ise Muhteşem Doğal güzelliği ile Uzungöl sizleri bekliyor.Yürüyerek 15 dakikada Uzungöl Merkeze inebilir mükemmel bir günün ardından akşam saatlerinde yeniden Meneviga Apart´ın  yolunu tutabilirsiniz.

ŞEHİR İÇİNDE BİR KÖY EVİ

Özellikle Yaz Mevsiminde çok kalabalık olan Uzungöl Merkeze oranla MNaneviga Apart bir köy evi konumunda.Yemyeşil bir doğada ağaçların içinden Uzungöl´e gülümseyen ve de Genç Turizmci Sevgili Yılmaz Akyüz farkı ile müşterilerine sımsıcak bir aile ortamını  yaşatan Maneviga Apart bizlere göre mutlaka ziyaret edilmesi gereken ve de konakjlanması gereken özel turizm işletmelerimizden sadece bir tanesi.

/resimler/2017-7/6/1219475437041.jpg

4 adet 2+1 ve 4 adete 1+1 apart dairesi,Restaurant´ı ve de çay bahçesi ile adeta cennetten bir köşe Maneviga  Apart.

UZUNGÖL´ÜN İLK TELEFERİKLİ TESİSİ

Maneviga Apart´ta araba yolu bulunmuyor Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Tesis Sahibi Sevgili Yılmaz Akyüz kendi özel gayretleri ile iki kişilik elektrikli bir teleferik teşkilatı kurarak müşterilerinin Maneviga Apart´a rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlıyor.

MÜŞTERİLER ÇOK MEMNUN

Hem teleferik sisteminden hem de Maneviga Apart´tan müşterilerin çok fazla memnun olduklarını ifade eden Maneviga Apart sahibi Turizmci Sevgili Yılmaz Akyüz insanların ilk etapta  araba yolu olmadığı için tesise uzak durduklarını ancak hem teleferik heyecanını yaşayan hem de kendilerini ziyaret eden misafirlerin ayrılırken tesislerinden çok memnun ayrıldıklarını sözlerine ekledi.

/resimler/2017-7/6/1220154968848.jpg

Özellikle Arap Turistlerin Teleferiğe binme konusunda endişe ettiklerini ve de zaman zaman binmek istemediklerini ifade eden Turizmci Yılmaz Akyüz ancak teleferik fobisini yendikten sonra Arap turistlerin de teleferiğe büyük bir ilgi gösterdiklerini sözlerine ekledi.

 



İlginizi Çekebilir