Uzungöl´de Çevre Temizliği

Uzungöl´de Çevre Temizliği

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un Öncülüğünde İş Kur Elemanları İle Birlikte Uzungöl´de Çevre Temizliği Çalışmalarına Başlandı

BAŞKAN TOK´TAN UZUNGÖL´DE T6EMİZLİK KAMPANYASI

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, turizm merkezi Uzungöl´ün çöp sorunu tamamen sonlandırmak amacıyla temizlik kampanyası başlattı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok beraberinde 30 temizlik işçisiyle birlikte turizm merkezi Uzungöl´de haftada bir gün olmak üzere temizlik kampanyasına start verildi./resimler/2017-8/2/1039476134923.jpgPersonel ile birlikte Uzungöl´de çöp toplama etkinliğin e katılan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok yönetici olarak Çevre duyarlılığı konusunda hepimize örnek teşkil edecek bir davranış sergiledi.

Bundan sonra düzenli olarak her hafta yapılacak genel temizlik için Başkan Tok, temizlik işçileriyle çöp topladı, vatandaşlarla sohbet ederek çevre temizliği konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. 

/resimler/2017-8/2/1040090197887.jpgUzungöl´de vatandaşlar ile Çevre Temizliği ve de yaşanılabilir bir Uzungöl ile ilgili olarak sohbet eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok vatandaşlardan Çevre Temizliği konusunda hem destek istedi hem de bu konuda duyarlı davranılması talebinde bulundu.

Turizm Cenneti Uzungöl´ün hepimizin ortak değeri olduğunu ve de bu değere gözümüz gibi bakmamız gerektiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Uygar insanın yaşadığı yeri temiz ve düzenli tuttuğunu bizlerin de Uzungöl Sevdalıları olarak Turizmin göz bebeği konumundaki Uzungöl´ü temiz ve düzenli tutmamız gerektiğini sözlerine ekledi./resimler/2017-8/2/1040300979728.jpgBaşkanla birlikte, kanal ve sokaklarda çöp toplayan ekipler, toplanan çöpleri poşetleyerek kamyonlara bıraktı. 

Her hafta sürecek temizlik kampanyasına ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Hanefi Tok, hedeflerinin Uzungöl´de çöp sorununu tamamen bitirmek olduğunu ifade etti. Halkımızla birlikte Uzungöl´ü daha yaşanılır ve daha temiz bir turizm merkezi olması için çalışacaklarını söyleyen Tok, "Halkımızın bizlere olan desteği ile çöp sorununa kesin çözüm getireceğiz. Uzungöl´ün temiz olması belediye olarak bizleri yakinen ilgilendirmektir. Bugünde büyük bir kampanya ile temizlik kampanyası başlattık. Bu temizliği her hafta yapacağız. Çaykara Belediye Başkanı olarak bizzat çöp toplayıp topluma örnek olmak bizim görevimizdir, ?şeklinde konuştu.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Çevre Temizliği

İlginizi Çekebilir