Uzungöl´de Dünya Şampiyonu Kuaför

Uzungöl´de Dünya Şampiyonu Kuaför

Kuaförlük Alanında Dünya Çapında Önemli Başarılar Elde Eden Profesyonel Kuaför Yakup Aydın Uzungöl´de Kuaför Salonu Açtı

UZUNGÖL´DE  DÜNYA ŞAMPİYONU KUAFÖR

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de hem yerli vatandaşa hem de gelen turistlere yönelik çeşitli Turizm İşletmeleri açılmaya devam ediliyor.

Uzungöl´ün en önemli sorunlarından bir tanesi olan Bayan ve Erkek Kuaför Salonu Uzungöl´lü İş Adamı Yakup Aydın tarafından hem Uzungöl´ü Ziyarete gelen Misafirlerin hem de  Vatandaşlarımızın Hizmetine sunuldu.

/resimler/2019-5/8/1441585620129.jpg

Uzungöl Merkez Camiine 100 Metre mesafede, Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulunun tam karşısında yer alan İstanbul Kuaför şıklığı,tasarımı ve tecrübeli personeli ile Uzungöl Turizmine farklı bir güzellik katıyor.

YAKUP AYDIN´I TANIYALIM

Uzungöl´lü İş adamı Yakup Aydın Uzungöl Çamlık Mahallemizdendir.İlkokul ve Ortaokulu Uzungöl´de tamamlayan İş Adamı Yakup Aydın daha sonra ise kendisini İş Hayatına atmıştır.

Meslek hayatına 1990 Yılında ilk Kuaför ve Berber Salonunu İstanbul Kartal´da açarak başlayan Genç İş Adamı Yakup Aydın 1994 Yılında İzmir´de ikinci Kuaför Salonunu açarak İŞ alanını genişletmiştir.

7 SENE KUAFÖRLÜK VE BERBERLİK  ÖĞRETMENLİĞİ YAPTI

25 Sene boyunca aralıksız olarak İzmir´de Berber ve Kuaförlüğe devam eden İş Adamı Yakup Aydın ayrıca 7 sene boyunca İzmir´de Mesleki Teknik Eğitim Okulunda Kuaforlük ve berberlik öğretmenliği yapmıştır.

/resimler/2019-5/8/1442292341311.jpg

2003´TE TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Genç İŞ Adamı ve Profesyonel  Kuaför  Yakup Aydın 2003 Yılında Saç Kesimi alanında gerçekleştirilen Yarışmada Türkiye Birincisi olmayı başarmıştır.

2007´DE UKRAYNA´DA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

Kuaför Yakup Aydın 2007 Yılında Ukrayna´da gerçekleştirilen Yarışmada Fantezi Topuz dalında Dünya Üçüncüsü olmayı başarmıştır.

2009´DA JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ

2009 Yılında yine Ukrayna´da gerçekleştirilen Yarışmada Saç Kesimi dalında Juri Özel Ödülünü kazanmayı başaran İŞ Adamı Yakup Aydın Uluslarası başarılarını sürdürmeye devam etmiştir.

YUNANİSTAN´DA DEFALARCA ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİ

Profesyonel Kuaför Yunanistan´ın Selanik Kentinde gerçekletirilen Saç Shov unda Ülkemize defalarca başarı ile temsil etmiştir.

YURT İÇİNDE SAÇ EKİM ÖĞRETMENLİĞİ

Yurt İçinde bir çok yerde Saç Kesimi Eğitmenliği yapmakta olan Uzungöl´lü Kuaför Yakup Aydın  Değişik Okullarda bu konuda dersler vermektedir.

DÜNYA KUAFÖRLER KULUBÜ ÜYELİĞİ

2015 Yılında Dünya Kuaförler Birliği (CMC) Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Kuaför Yakup Aydın Ülkemizi Yurt dışında büyük bir başarı ile temsil etmiştir.

TÜRKİYE İKİNCİ BAŞKANLIĞI

2015 Yılında Türkiye Kuaförler ve Berberler Konfederasyonu İkinci Başkanlığı görevini üstlenen Profesyonel Kuaför Yakup Aydın bu görevi de büyük bir başarı ile devam ettirmiştir.

SON DURAK UZUNGÖL

Berber ve Kuaför olarak kazanılmadık başarı bırakmayan İş Adamı Yakup Aydın Eşi ile birlikte Doğup Büyüdüğü topraklara dönme kararı verdi.

Eşi ile birlikte Uzungöl´de Bay-Bayan Kuaför Salonu açma kararı alan Profesyonel Kuaför Yakup Aydın artık yeni açtığı iş yerinde Uzungöl Dostları ile buluşmayı bekliyor.

/resimler/2019-5/8/1442544371403.jpg

Uzun seneler Özlemini çektiği Uzungöl´de dönmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden İş Adamı Yakup Aydın bundan sonra Mesleki tecrübelerini Uzungöl Halkı ve Uzungöl´e gelen Misafirlerimiz için harcayacaklarını ifade etti.

YENİ SAÇ TÜRLERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİYORUZ

Erkek ve Bayan Kuaför anlamında Yeni Saç Trentlerini  salonlarında büyük bir başarı ile uyguladıklarını ifade eden Kuaför Yakup Aydın insanlarımızın bunun için Uzunbgöl dışına gitmelerine gerek kalmadığını ifade etti.

GELİNLER ARTIK UZUNGÖL´DE DÜĞÜNE HAZIRLANACAK

Gelinlerimizin saçlarını yaptırmak için Trabzon´a inmek zorunda olduklarını ifade eden Profesyonel Kuaför Yakup Aydın evlenecek olan Çiftlerimizin mutlaka Salonlarını ziyaret etmeleri gerektiğini,ziyaret yaptıktan sonra bir daha Trabzon´a gitmeyi akıllarının ucundan dahi geçirmeyeceklerini sözlerine ekledi,

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir