Uzungöl´de Fanta Anne Ağlattı

Uzungöl´de Fanta Anne Ağlattı

Uzungöl´ün En Yaşlı Çınarlarından Hikmede Göz Hakkın Rahmetine Kavuştu

Uzungöl´ün yaşayan çınarlarından ve de en yaşlı isimlerinden Hikmede Göz(Fanta) 29 Ağustos 2017 Salı Günü Hakkın Rahmetine kavuştu.

Merhum Hacı Ahmet Göz´ün eşi,Uzungöl´ün en sevilen ve de saygı duyulan isimlerinden Mustafa Göz(Seferoğlu)´nun annesi,Emekli Orman Muhafaza Memuru Necati Karagöz ve de Emekli Öğretmen Abdullah Danış´ın kayınvalideleri olan Fanta Anne´nin beklenmeyen ölümü tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

Fanta Anne 29 Ağustos 2017 Salı Günü ikindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Monoyır mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Fanta Annemize Allah´tan Rahmet,kederli ailesine ve de tüm Uzungöl halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Mustafa Göz-Oğlu-0 535 3307411

Necati Karagöz-Damadı-0 535 3874143

Abdullah Danış-Damadı-0 506 2515576

ARDINDAN HOŞ BİR SEDA BIRAKABİLMEK

Hayata gözlerimizi onun yanında açtık.Büyüklerin çocuklar ile şakalaşmasını ilk onunla tanıdık.Güler yüzü ve tatlı dili bizler çocuklar olarak ilk onunla tanıdık.

Hayatım boyunca örnek aldığım önünde saygı ile eğildiğim ve de hep örnek gösterdiğim mükemmel bir insanı daha son yolculuğuna uğurlamanın üzüntüsünü ve de hüznünü yaşıyoruz.

Her zaman söylüyoruz.En iyi insan son yolculuğuna uğurlanırken ardından hoş bir seda bırakabilmektir.

Fanta Anne hem çocuklarına verdiği örnek aile terbiyesi hem de toplum i,çerisinde kimseyi kırmayan ve de herkese yardımcı olmaya çalışan bir aile yapısı ile  ardından hoş bir seda bırakarak bu gün ayrılıverdi aramızdan.

Bizler ondan fazlası ile razıyız.Mevlam da razı olur inşallah.Yeni yolculuğunda Rabbim yar ve Yardımcın olsun.Rabbim seni cenneti ile mükafatlandırsın inşallah.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Fanta Anne Ağlattı

İlginizi Çekebilir