Uzungöl´de Gençlik Festivali Düzenleniyor

Uzungöl´de Gençlik Festivali Düzenleniyor

Karadeniz Turizminin En Önemli Merkezlerinden Uzungöl´de 23-25 Şubat Tarihleri Arasında Gençlik Festivali Düğzenleniyor

Ülkemizin Turizmdeki en önemli merkezlerinden Uzungöl´de 23-25 Şubat 2017 tarihlerindeUzungöl  GENÇFEST adı altında Gençlik Festivali düzenleniyor./resimler/2017-12/4/1324036048422.jpgÇaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi,Uzungöl Muhtarlığı,Uzungöl Turizmciler Derneği,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği,Uzungöl Bir-uz tarafından ortak olarak gerçekleştirilecek olan Uzungöl Gençlik Festivali birbirinden zengin etkinlikleri ile Şubat ayında Uzungöl Dostlarını Uzungöl´de buluşturmayı hedefliyor.

ORGANİZASYON TOPLANTISI YAPILDI

Gençlik Festivali ile ilgili Organizasyon Toplantısı Uzungöl´de gerçekleştirildi.Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz,Uzungöl Bir Uz Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ile Organizasyon Komitesi Üyeleri katıldılar.

ARİA TURİZM EVENT DÜZENLİYOR

Ülkemizin en önemli Turizm Seyaha

ARİA TURİZM EVENT´İ TANIYALIM

Aria Turizm Event Türsab Belgeli A Sınıfı Seyahat Acentesidir.Her türlü Program ve Organizasyonu Profesyonel bir şekilde gerçekleştiren Seyahat Acentemiz kendi projelendirdiği etkinlikleri gerçekleştirmektedir.

Etkinliklere Sanatçı Temini,mekan seçimi ve tasarım desteği de sunan Aria Turizm Event baştan sona kadar Organizasyonun tamamını kendi imkanları ile gerçekleştirmektedir.

Başta Uludağ Ekonomi Zirvesi olmak üzere Ülkemizin pek çok zengin organizasyonlarını gerçekleştiren Aria Turizm Event Uzungöl´de gerçekleştireceği Gençlik Festivali ile bu defa tüm Karadeniz insanının gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

KAYMAKAM AYRANCI-UZUNGÖL HER MEVSİM CAZİBE MERKEZİ

Uzungöl´ün Karadeniz ve Ülkemiz Turizminin en önemli merkezlerinden bir tanesi olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Uzungöl´de kış mevsiminin de çok güzel olduğunu ve de insanlarımızın artık Uzungöl´ün Kış mevsimindeki cazibesini tanımaları gerektiğini ifade etti./resimler/2017-12/4/1324299642678.jpgÇaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi olarak Uzungöl´de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının bir araya gelmesi ile bu mükemmel organizasyonu gerçekleştireceklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Tüm Karadeniz Sevdalılarını 23-25 Şubat Tarihlerinde Uzungöl´e davet ettiklerini sözlerine ekledi

BAŞKAN TOK-UZUNGÖL BİR DÜNYA MARKASI

Uzungöl´ün Ülkemizin en önemli Turizm Merkezlerinden bir tanesi olduğunu ve de artık Uzungöl´ün bir Dünya Markası haline geldiğini  ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Uzungöl´ün her mevsiminin bir başka güzel olduğunu ve de Uzungöl´de Kış mevsimin de en az yaz mevsimi kadar güzel olduğunu sözlerine ekledi./resimler/2017-12/4/1324451205495.jpg23-25 Şubat 2018 Tarihlerinde gerçekleştirecekleri Uzungöl Gençlik Festivalinin çok büyük bir ilgi göreceğini tahmin ettiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok yüreği Karadeniz Sevdası ile çarpan Tüm Gönül Dostlarımız ile bu tarihlerde Uzungöl´de buluşmayı arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

MUHTAR TAHAN-UZUNGÖL KIŞIN DA CAZİBE MERKEZİ

Uzungöl´de yaz mevsiminde her gün onbinlerce insanı misafir ettiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Uzungöl Muh-tarı Mustafa Tahan Uzungöl´ün kış mevsiminin yaz mevsimine göre çok daha güzel ve de doğal olduğunu sözlerine ekledi./resimler/2017-12/4/1325055268405.jpgUzungöl´ün kış mevsiminin güzelliğinin bir çok kişi tarafından çok fazla bilinmediğini ifade eden Uzungöl Muh-tarı Mustafa Tahan 23-25 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uzungöl Gençlik Festivalinin Uzungöl´ün Kış Turizmi açısından çok faydalı olacağını sözlerine ekledi.

BAŞKAN AKYÜZ-UZUNGÖL TEK SES TEK YÜREK

Uzungöl´de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları adına Uzungöl Turizmini yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz Tarafından bir açıklama yapıldı.

Ülkemiz Turizminin en önemli Merkezlerinden olan Uzungöl´de herkesin bir araya gelerek ortak bir organizasyonu gerçekleştirme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Mustafa Akyüz Kaymakam,Belediye Başkanı,Muhtar ve de Uzungöl´ün tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile Turizmcileri bir araya getiren bir festival hazırladıklarını sözlerine ekledi./resimler/2017-12/4/1325254956289.jpgFestivalde her şeyin en ince ayrıntısına kadar hesaplandığını ifade eden Başkan Mustafa Akyüz Orgazasyonu Profesyonel Turizm Şirketi Aria Turizm Event  Turizm Şirketine verdiklerini ve de Uzungöl´ün ismine yakışan profesyonel bir program ile insanlarımızın karşısına çıkmaya hazırlandıklarını ifade etti.

Karadeniz Müziğimizin birbirinden kıymetli isimlerini müzikseverler ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Mustafa Akyüz Dj Ozan Çolakoğlu,Özgün Müziğin Gençler tarafından en sevilen İsmi Bengü,Sanatç.ı Suat Ateşdağlı ve yine Özgün Müziğin Gençler tarafından en çok sevilen isimlerinden Demet Akalın gibi birbirinden değerli Sanatçılarımızı Uzungöl´de Müzikseverler ve de Gençlerimiz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını tüm doğa ve Karadeniz Dostlarını 23-25 Şubat Tarihlerinde Uzungöl´de misafir etmek istediklerini sözlerine ekledi.

FESTİVALİN CAZİBESi

Organizasyon Komitesi Uzungöl´de gerçekleştirilecek olan bir Festival ile yaz mevsiminde zaten Turizmin göz bebeği olan Uzungöl ve Karadenizi kış mevsiminde de Cazibe Merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

Özellikle Gençleri Kış Mevsiminde daha çok Cazibe Merkezi olan eğlenebildikleri,dinlenebildikleri ve de gönüllerince zaman harcaya bildikleri İstanbul,İzmir,Antalya gibi Şehirleri tercih ettiklerini gözlemleyen Organizasyon Komitesi Uzungöl GENÇFEST ile Gençlerimizi Karadenize çekmeyi ve de kış mevsiminde de Karadenizi Cazibe Merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

Turizm adına Bölgede gerçekleştirilen Tüm Etkinliklerin Eylül ayında bittiğini tespit eden Organizasyon Komitesi bu durumun Yöremizde yaşayan gençleri  üzdüğünü bu yüzden Uzungöl´de gerçekleştirilecek bir Organizasyonun Bölgedeki Kış Turizmini de harekete geçireceğini benimsemiş durumda.

UZUNGÖL KARADENİZİ BİRLEŞTİREBİLİR

Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden olan Uzungöl düzenlenecek olan bu Gençlik Festivali ile Karadeniz Bölgesinde yeni bir kimlik kazanabilir.Bu kimlik Karadeniz´de bulunan tüm gençleri ve de Üniversite Öğrencilerimizi bir araya getirecek olan bir kimlik olabilir.

HEM GÜLELİM HEM EĞLENELİM HEM DE ÖĞRENELİM

Katılımcıların katıldıkları her organizasyonun dolu dolu geçmesini istediği prensibinden hareket eden Organizasyon Komitesi gerçekleştireceği Gençlik Festivali ile katılımcıların hem gülmesini hem eğlenmesini hem de yeni şeyler öğrenmesini hedefliyor.Organizasyon planlamasını da bu unsurlara göre planlıyor.

ETKİNLİKTE NELER OLACAK

1-KONSERLER

Ülkemiz ve de Karadeniz Müziğinin birbirinden Kıymetli Sanatçıları Festival Kapsamında Karadeniz Dostları ile buluşturulacak.Şenlik ile ilgili Sanatçı ve de Müzik bağlantı organizasyonları hızlı bir şekilde devam ediyor.Sanatçı İsimlerimiz belli olduğu zaman Çaykara Gündem farkı ile bu isimleri okuyucularımız ile paylaşacağız.

2-TAVLA SATRANÇ YARIŞMALARI

Şubat Ayı?Uzungöl´de Kış Mevsiminin belki de en güzel geçtiği aylardan bir tanesidir Şubat Ayı.Dışarıda lapa lapa kar yağmaktadır.Her taraf bembeyazdır.Ve de Sizler sıcacık şöminenizin başında çayınızı ya da kahvenizi yudumlarken tavla ya da satranç oynuyorsunuz.

Organizasyon Komitesi Uzungöl´ün bu güzelliğini, de unutmamış ve de etkinlik kapsamına almış.Uzungöl´de Gençlik Festivali kapsamında Tavla ve Satranç Yarışmaları düzenlenecek.Ülkemizin en önemli tavla v e Satranç Ustalarının katılımının beklendiği organizasyonda birbirinden heyecanlı yarışmaların gerçekleşeceği  tahmin ediliyor.

Üniversite Öğrencilerimiz kendi kurdukları gruplar ve takımlar ile tavla ve de satranç tuırnuvalarına katıla

3-EĞLENCELİ AKTİVİTELER

Uzungöl Gençlik Festivali Etkinlikleri kapsamında birbirinden zengin eğlenceli aktiviteler de planlanıyor.Bu aktiviteler neler olabilir?

1-Karda Göl Etrafında Yürüyüş yapma

2-Karın İçinde Yürüme Aktivitesi

3-Karda Kayma Aktivitesi

4-Kar topu türünde eğlenceli oyunlar ve yarışmalar

5-Kartopu uzağa fırlatma türünde yarışmalar

6-Serbest Kardan Adam yapma ve Kardan Adam yapma ile ilgili yarışmalar

7-Uzungöl İnan Kardeşler 2 Alabalık Tesisine kadar Yürüme ve de burada çay balık molası verme yarışmaları.

4-TIRMANMA VE KOŞU ETKİNLİKLERİ

Kış mevsiminde Uzungöl´ün çeşitli yakalarında düzenlenecek olan karda tırmanma ve koşu etkinlikleri ile Uzungöl Gençlik Festivalinin daha da renkli hale getirilmesi planlanıyor.

5-ADRENALİN

Organizasyon Komitesi tarafından Festival  alanına yerleştirilecek olan Yapay Tırmanma duvarları ile gençlerimiz eğlenceli bir tırmanışın ardından zirveye ulaşmaya çalışacaklar.

YÖRESEL LEZZETLER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Karadeniz Bölgemizin Yöresel lezzetleri olan hamsi,alabalık,lahana,fasülye turşusu,kuymak gibi yöresel yiyeceklerimiz etkinlik boyunca Uzungöl´ü ziyarete gelecek olan misafirlerimiz için farklı bir yemek kültürü olarak beğenilerine sunulacak.

ETKİNLİK VE KONAKLAMA

Uzungöl Gençlik Festivali 2 gün sürecek.Ve de Festivale katılacak olan katılımcılarımız Uzungöl ve çevresinde bulunan otellerde konaklayacaklar.

ŞENLİK PROGRAMI

Uzungöl Gençlik Festivalinde yer alacak olan Sanatçılarımız belli olduğunda bunu sitemizden duyuracağız.Ancak şimdiden Festivale katılacak olan bazı sanatçılarımız belli oldu.İşte gün gün Uzungöl Gençlik Festivali Şenlik Programı

1 . GÜN 23 ŞUBAT 2018 CUMA

DJ OZAN ÇOLAKOĞLU VE BENGÜ

Uzungöl Gençlik Festivali  23 Şubat 2018 Cuma Günü Başlayacak.Otellere yerleşmenin ardından Festival Uzungöl Kuymak Festivali ile başlayacak.En iyi Kuymak yapanın yarışma sonucunda belli olacağı Kuymak Festivalinin büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor./resimler/2017-12/4/1325554331852.jpg

2-Sürpriz Yöresel Sanatçılar

3-Horon Ekibi Gösterileri

4-Dj Ozan Çolakoğlu

5-Bengü

/resimler/2017-12/4/1326126675957.jpgFestivalin ilk gününde özellikle Gençlerimiz tarafından çok sevilen Dj Ozan Çolakoğlu ve Özgün Müziğin en sevilen isimlerinden Bengü gençlerimiz ile Uzungöl´de buluşacak.

2.GÜN:24 ŞUBAT 2018 CUMARTESİ

SUAT ATEŞDAĞLI VE DE DEMET AKALIN

1.Hamsi Festivali:En güzel hamsi pişirenin seçileceği muhteşem Hamsi Festivali tabiri caiz ise adeta nefesleri kesecek./resimler/2017-12/4/1326362145201.jpg2.Yöresel Sanatçılarımızın Konserleri

3.Horon Ekipleri

4.Demet Akalın Konseri

5-Suat Ateşdağlı Konseri/resimler/2017-12/4/1326572301901.jpg3.GÜN-25 ŞUBAT PAZAR

Bir sonraki yıl gerçekleştirilecek olan Gençlik Festivali için sözleşme ve Uzungöl´den ayrılma.

2 ANA SPONSOR 4 ETKİNLİK SPONSORU 4 DESTEK SPONSORU,4 YÖRESEL YEMEKLER SPONSORU

Uzungöl Gençlik Festivalinin İki Ana Sponsorun 4 de Etkinlik ve Destek Sponsorlarının Destekleri ve 4 adet Yöresel Yemekler Sponsorlarının destekleri ile gerçekleştirilmesi planlanıyor.

ANA SPONSORLAR

BÜTÇE 80.000 TL + KDV

Uzungöl Gençlik Festivalinin Farklı Sektörlerden ve de Rekabet yaratmayacak olan 2 Ana Sponsor Tarafından Desteklenmesi hedefleniyor.

ANA SPONSORLARA TANINACAK HAKLAR

1-Etkinlikte 10 dakika konuşma hakkı.

2-Etkinliğin davetiye,web sitesi,sahne,desk pano vb. tüm tasarımlarında logo kullanımı

3-Etkinlik Alanında 20 metrekarelik Stant Kurma Hakkı(Konaklama yapılan nodalar dahil)

4-Etkinlikte promosyon hediye vb. dağıtım hakkı(Konaklama yapılan oteller dahil)

5-Parti ve konser esnasında dev led ekranda logo ve video gösterimi

ETKİNLİK SPONSORU

BÜTÇE 50 000 TL +KDV

Uzungöl Gençlik Festivalinin Farklı Sektörlerden ve de Rekabet yaratmayacak olan 4 adet Etkinlik  Sponsoru Tarafından Desteklenmesi hedefleniyor.

ETKİNLİK SPONSORLARINA TANINACAK HAKLAR

1-Etkinlikte açılış konuşmalarında 5 dakikalık konuşma hakkı

2-Web sitesi,sahne,desk,pano vb tüm tasarımlarda logo kullanımı

3-Etkinlik alanında 10 metrekarelik stant kurma hakkı

4-Parti ve konser esnasında dev led ekranda logo ve video gösterimi

4 DESTEK SPONSORU

BÜTÇE:30.000 TL +KDV

Uzungöl Gençlik Festivalinin Farklı Sektörlerden ve de Rekabet yaratmayacak olan 4 adet Destek   Sponsoru Tarafından Desteklenmesi hedefleniyor.

SPONSORLUK KAPSAMI

1-Web sitesi,sahne,desk,pano vb tüm tasarımlarda logo kullanımı

2-Etkinlik alanında 5 metrekarelik stant kurma hakkı

3-Parti ve konser esnasında dev led ekranda logo ve video gösterimi

YÖRESEL LEZZETLER SPONSORU

BÜTÇE:15 000 TL +KDV

Uzungöl Gençlik Festivalinin Farklı Sektörlerden ve de Rekabet yaratmayacak olan 4 adet Yöresel Yemekler Sponsoru Tarafından Desteklenmesi hedefleniyor.

SPONSORLUK KAPSAMI

1-Web sitesi,sahne,desk,pano vb tüm tasarımlarda logo kullanımı

2-Etkinlik alanında 5 metrekarelik stant kurma hakkı

3-Parti ve konser esnasında dev led ekranda logo ve video gösterimi



İlginizi Çekebilir