Uzungöl´de Göz Yaşları Sel Oldu

Uzungöl´de Göz Yaşları Sel Oldu

Dün Elim Bir Kaza Sonucunda Hayatını Kaybeden Yusuf Saylık Göz Yaşları ve Dualar Eşliğinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

UZUNGÖL´DE GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Üzerine ağaç düşmesi sonucunda dün hayatını kaybeden Uzungöl Krenisli Mahallesi Birlik Camii İmam Hatibi Yusuf Saylık göz yaşları ve dualar eşliğinde Demirli Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kışlık ihtiyacını karşılamak amacı ile izin alınarak sıra kesim yapılan ormanda yakacak odun yapmaya giden İmam Yusuf Saylık ağacı kesmeye çalışırken bir anlık bir dalgınlık sonucu ağaç üzerine devrilmiş ve İmam Yusuf Saylık ağacın altında kalarak feci bir şekilde can vermişti.40 yaşında aramızdan ayrılan İmam Yusuf Saylık´ın kaza sonucu aramızdan ayrılması Tüm Çaykara İlçemizi Göz Yaşlarına boğmuştu./resimler/2016-10/4/1748147475821.jpgİmam Yusuf Saylık için 04 Ekim 2016 Salı Günü İkindi Namazına müteakip Demirli Mahallemizde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yusuf Hocamızın Cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan,Uzungöl Merkez Camii İmamı Hanefi Şahin, imamlar,din görevlileri,Çaykara İlçe Müftülüğü çalışanları,Çaykara İlçemizde görev yapan Kamu Çalışanları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı./resimler/2016-10/4/1748399507537.jpgÇaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan tarafından kılınan cenaze namazının ardından Uzungöl Merkez Camii İmamı Hanefi Şahin Hocamız tarafından dualar okundu ve helalık alındı.

Yusuf Hocamız Cenaze namazının ardından Demirli Mahallemizde bulunan aile kabristanlığında göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Ailesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılarak Tüm Çaykara´yı göz yaşlarına boğan Merhum Yusuf Hocamıza Allah´tan Rahmet,kederli ailesine ve tüm Çaykara Halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İKİ ARKADAŞTAN İKİ TAZİYE

Merhum Yusuf Saylık Hocamız Çaykara İlçemizde hepimiz tarafından çok sevilen çok saygı duyulan bir din adamı olarak görev yaptı Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Yusuf Hocamız ile ilgili olarak elbette ki yazılabilecek bir çok şey vardır.Ama ben bu gün şunu yapmak istedim.Bir insanı en iyi kim ifade eder.Elbette ki en yakın dostları.En yakın arkadaşları.Ben de Sevgili Yusuf Hocamızın iki yakın arkadaşı,iki din görevlisi Hocamızın mesajlarını paylaşmak istedim sizlerle./resimler/2016-10/4/1749082633043.jpgÖnce Uzungöl Merkez Camii İmam Hatibimiz Sevgili Hanefi Şahin Hocamıza kulak verelim.

?Elim Bir Kaza sonucu genç yaşta aramızdan ayrılıp ebediyete göç eden meslektaşımız Yusuf Saylık Hocamızın Ölümü hepimizi derinden üzmüştür.Merhum Hocamıza gani gani rahmet,kederli ailesine sevenlerine taziyelerimi sunuyorum.Mekanı cennet olsun?

Sevgili Hanefi Hocamıza teşekkür ediyor ve Merhum Yusuf Hocamız ile ilgili olarak kendisinden bir şiir talep ediyoruz.O şiiri de sitemizden yayınlayacağımızı şimdiden peşin ifade edeyim./resimler/2016-10/4/1749291070934.jpgŞimdi de  senelerdir Uzungöl´e yüzlerce Hafız yetiştiren değerli Hocamız Sevgili Hasan Gönan´a kulak verelim.

?Elim bir kaza sonucu genç yaşta aramızdan ayrılıp ebediyete göç eden meslektaşımız Yusuf Saylık Hocamızın ölümü hepimizi derinden üzmüştür.Merhum Hocamıza(Kardeşime) Rabbim Rahmeti ile muamele etsin.Kederli Ailesine ve sevenlerine taziyelerimi sunuyorum.Mekanı cennet olsun?

NOT:Fotoğraflar İçin Çaykara Belediyesi Çalışanımız Sevgili Berat Tosun Kardeşimize teşekkür ederiz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Yaşları Oldu

İlginizi Çekebilir