Uzungöl´de Eğitimde Atılım Zamanı

Uzungöl´de  Eğitimde Atılım Zamanı

Uzungöl´de Işıklar Yanıyor

Uzungöl İlkokulu ve Ortaokulunda göreve başlayalı daha 1 ay olmamasına rağmen Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu´nun inanılmaz gayretleri ile Okulda müthiş bir değişim yaşanıyor.Okulun içinde ve çevresinde gerçekleştirdiği fiziki değişimlerin yanı sıra Eğitim Ve Öğretimde Uyguladığı metotlar ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken İdris Hacımahmutoğlu ile Uzungöl´de Eğitim Adına adeta bir devrim yaşanıyor. Özellikle geçen yıl yaşanan olumsuz ortamdan sonra bu yıl Uzungöl Ortaokulunda inanılmaz bir değişim rüzgarı esiyor./resimler/2015-10/14/1843147720474.jpgSon olarak ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ile Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet İnan´ın ortak çalışmaları ile okulun dış kısmı aydınlatıldı.

PYBS ve TEOG Sınavlarına hazırlanan ve bu yüzden gece ETÜT çalışması yapan Uzungöl Ortaokulu Öğrencileri Okul bahçesinin 4 tarafının da aydınlatılması ile artık daha güvenli bir ortamda Gece ETÜT çalışmalarına katılmaya başladılar./resimler/2015-10/14/1843426622279.jpgOkulun İç Kısmında yer alan Elektrik ve Florosanların tamamı değiştirilirken bu suretle öğrencilerin daha da aydınlık bir ortamda Eğitim Öğretim görmeleri sağlanmış oldu.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Işıklar Yanıyor
Fehmi Aygün
26.11.2015 22:07:22
Uzungöl´de eğitim hamlesi 2015-2015 öğretim yılında , Sn.Ahmet Çamurali ilçe m.Müdürü,Sn Hilmi Kanık Okul Müdürü, ve Sn Mehmet İnan´ın okul aile birliği başkanı olması ile ciddi bir hamle başlatmış, sonucunuda bu dönemde almış ama yetinmeyip aynı gayretle bu yılda devam ediyorlar. Ben bu kadroyu ve daha okulda ders veren diğer öğretmenleri kalbime yerleştirdim.Sessiz sedasız bir hamle devam ediyor. Şimdi yeni müdür ile aynı hamlenin devam ettiğini biliyorum. Yukarıdaki haberi şöyle anlasak daha iyi olur kanaatindeyim;Yanan lambaların bir önemi yok ama o lambaların altında çocuklarımız öğretmenlerinin yoğurmalarıyle şekillenmektedirler.Yana işıklar o kadronun işıklarıdır.Floresan lambalar uzun yıllardır yanıyordu ama sene sonunda kazanılan başarı ile ışıklarını etrafa saçan fedakar kadromuzdur. Hepsine saygı ve sevgilerimi sunarım. Fehmi Aygün

İlginizi Çekebilir