Uzungöl´de Kar Motoru Heyecanı

Uzungöl´de Kar Motoru Heyecanı

Kar Motoru Uzungöl Turizmine Farklı Bir Renk Katıyor

UZUNGÖL´DE KAR MOTORU HEYECANI

Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl´de Turizm adına her gün yeni bir aktivite karşımıza çıkıyor.Uzungölllü genç turizmciler özellikle kış tuırizmini daha da hareketlendirmek ve de yazın olduğu gibi kışın da Uzungöl´ün cazibe merkezi haline gelmesi için yoğun bir tempoda çalışıyorlar.

Son güzel etkinlik ise Kar Motoru etkinliği.İki kişinin binebileceği ve de Uzungöl´den her tarafa gidilebilecek kar motorumuzu biraz tanıyalım isterseniz.

/resimler/2017-2/9/1627136953408.jpg

ATV Motorlarımızın 500CC motor kapasitesi bulunuyor.

Motorumuz saatte 120 km hız ile gidebiliyor.

1DEPO BENZİN İLE 3 GÜN GEZİLEBİLİR

ATV Motorumuz son derece ekonomik Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Bir depo benzin ile 3 gün boyunca dolaşabiliyorsunuz motorumuz ile.

KIŞIN YAYLAYA ÇIKILABİLİR

Motorumuz ile Uzungöl´ün her tarafı gezilebilir.Mezireler,Uzungöl´ün yüksek yerleri hatta Uzungöl´ün yaylalarına bile çıkılabiliyor motorumuz ile.Güzel bir havada Uzungöl´den yola çıkarak rahatlıkla Şekersu yaylasına çıkabilir yaylada muhteşem bir gün geçirdikten sonra arzunuza göre isterseniz akşam yaylada konaklayabilir ya da akşam saatlerinde yeniden Uzungöl´e dönebilirsiniz.

YAZIN OTOBANDA KULLANILABİLİR:

ATV Motorumuz yazın da kullanılabiliyor.Yazın yine Uzungöl´ün doğal güzellikleri  bu motor ile gezilebileceği gibi rahatlıkla otobanda da kullanılabilir ve de istediğiniz her yere gidebilirsiniz.

KİMLER KULLANABİLİYOR

A2 ehliyetine sahip olan herkes motorumuzu kullanabiliyor.

/resimler/2017-2/9/1627320078700.jpg

Kar Motoru ile ilgili olarak görmüşlerini aldığımız Uzungöllü Turizmcilerden ve de Uzungöl´ün Genç Mimarlarından Yavuz İnan kar motorunun muhteşem bir hobi olduğunu ve de bu etkinlikten aldıkları tadı hiçbir yerde bulamadıklarını ifade etti

Kar motoru ile Uzungöl´den yola çıktıklarını Uzungöl´ün tüm mezireye yaylalarını dolaştıklarını ifade eden Yavuz İnan motorun her yere gidebildiğini iki kişinin binebildiği kar motorunun arkadaşı ile birlikte muhteşem bir gün geçirmek adına kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu ifade etti.

 

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Motoru Heyecanı

İlginizi Çekebilir