Uzungöl´de Masal Parkı Büyülüyor

Uzungöl´de Masal Parkı Büyülüyor

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de Turizm Çeşitliliği anlamında çalışmalar devam ederken Hizmete Yeni açılan Masal Parkı çok büyük bir ilgi görüyor.

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de Turizm Çeşitliliği anlamında çalışmalar devam ederken Hizmete Yeni açılan Masal Parkı çok büyük bir ilgi görüyor.

Turizm Merkezi Uzungöl´de Seyir Terası,Macera Parkı ve Deniz Bisikletinin ardından bu defa da Masal Parkı açılması Uzungöl Turizmine Renkli bir yüz getirdi./resimler/2019-7/15/1907320837690.jpgHer Gün onbinlerce Misafirin ziyaret ettiği Uzungöl´de Turizm anlamında alternatif etkinlikler tabiri caiz ise göz kamaştırıyor.

Son olarak Gölün hemen üst kısmında bulunan yaklaşık 4.5 hektarlık alanda oluşturulan Masal Parkı ziyaretçiler tarafından çok büyük bir beğeni alıyor.

Masal Dünyamızın Kahramanlarından oluşan 150 adet Maket Masal Kahramanından oluşan Masal Parkı Uzungöl´e farklı bir heyecan getirmiş durumda./resimler/2019-7/15/1908063887406.jpgÇocukluğumuzun Dünyalarını süsleyen bir çok Yerli ve Yabancı Masal Kahramanı Uzungöl´de Ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Kimler yok ki Masal Kahramanlarının içerisinde?

Türk Masal Kahramanlarının tamamı orada?/resimler/2019-7/15/1908350703778.jpgDede Korkut,Oğuz Kağan,Keloğlan,Hacivat ile Karagöz,Nasreddin Hoca ve daha onlarca masal kahramanı

Ya Dünya Masal Kahramanları?

Pinokyo,Sindrella,Pamuk Prenses,Taş Devrinden Bety,Taş Devrinden Wilma,Prenses Leina,Teneke Adam,Karlar Ülkesinden Efsa,Küçük Deniz Kızı Ariel,Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler,Külkedisi,Cesur Merida,Uzak Doğu´nun Gülü Mulan,Uyuyan Güzel Aurora,Yasemin gibi Onlarca Masal Kahramanı Karadeniz Turizminin Göz bebeği Uzungöl´de Hayranları ile buluşuyor.

Özellikle Çocukların çok büyük bir ilgi gösterdikleri Masal Parkı her gün Binlerce Misafiri ağırlıyor./resimler/2019-7/15/1909064751830.jpgÇocukluğumuzda Hayallerimizde yaşattığımız Masal Kahramanlarını bu defa Hayatımıza taşıyarak bir anlamda bizleri de Çocukluğumuza taşıyor Uzungöl Masal Parkı?

ÜÇ İŞ ADAMI BİRLİKTE AÇTI

Uzungöl Masal Parkı Üç İŞ Adamı tara

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir