Uzungöl´de Masal Tadında Bir Düğün

Uzungöl´de Masal Tadında Bir Düğün

Dilek Kaya İle Mehmet Alibeyoğlu Uzungöl´de Masal Tadında Bir Düğün İle Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET Dediler

Dilek Kaya ile Mehmet Alibeyoğlu Uzungöl Sezgin Otel´de 14 Mayıs 2017 Pazar Günü düzenlenen dillere destan masal tadında bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe ?EVET? dediler.

Trabzon Denizcilik İl Müdürlüğünde uzun seneler Memur olarak çalışan,Emekle olduktan sonra ise Uzungöl´de Turizmcilik yapmakta olan Uzungöl´ün en sevilen ve de saygı duyulan İsimlerinden Seyfullah Kaya´nın Dünyalar güzeli kızı Dilek ile Çamlı Mahallemizin en sevilen esnaflarında Mecit Alibeyoğlu´nun yeğeni,Şeref Alibeyoğlu´nun yakışıklı oğlu Mehmet´in düğün törenlerinde adeta insan seli yaşandı./resimler/2017-5/15/1238117514646.jpg

Genç çiftlerin düğün törenlerine hem Uzungöl´den hem de Uzungöl dışından yüzlerce davetli katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular.,

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Muhtarı Mustafa TAHAN,Erzurum Trafik Bölge Amiri Baş Komiser Zeki Özkan gelin ve damadın arkadaşları ile yüzlerce davetli katıldı.

AHMET KARACA SAHNEDE

Uzungöllü Sanatçı Erol Akyüz ile Ali Düzenli´nin sahne aldığı düğün töreni,nde sanatçıların çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlendiler.

/resimler/2017-5/15/1239053140740.jpgUzungöllü Sanatçı Ahmet Karaca genç çi,ftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Okuduğu birbirinden güzel türküleri ile düğüne katılan davetlilere muhteşem bir akşam yaşatan Ahmet Karaca´nın okuduğu türküler eşliğinde düğüne katılan davetliler saatlerce oyun oynadılar.

KAVAL ÜSTADI UZUNGÖL´DE

Kavalı Tür5kiye´ye ve de dünyaya sevdiren isim,Ülkemizin en büyük kaval sanatçısı,Çaykara´lı Hemşerimiz Kerim Aydın genç çiftlerin düğün törenlerinde sahnedeydi.Her zaman olduğu gibi çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Kerim aydın yine her zaman olduğu gibi ayakta alkışlanarak sahneden ayrıldı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftlerin ömürlerinin en mutlu dakikalarında yalnız bırakmamış oldular.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Düğüne katılan misafirler güzel bir Pazar gününde gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar./resimler/2017-5/15/1239595016918.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en mutlu,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Dilek & Mehmet  Alibeyoğlu çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftlerimize sağlık,mutlulukl ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir