Uzungöl´de Masal Tadında Bir Düğün

Uzungöl´de Masal Tadında Bir Düğün

Uzungöl´ün Genç İş adamlarından Barış Öztürk İstanbul´dan Hatice Pusli İle Uzungöl´de Gerçekleştirilen bir Düğün Töreni İle Hayatını Birleştirdi.

Uzungöl´de masal tadında bir düğün.Uzungöl´de 2018 Yılının ilk düğün töreni Sezgin Otel´de gerçekleşti.Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden Ahmet Öztürk Abimizin yakışıklı oğlu Genç İş adamı  Barış Öztürk ile İstanbul´dan Hatice Pusli Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen dillere destan mahşeri bir düğün töreni ile evlendiler.

14 Nisan 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilen Genç çiftlerin düğün törenlerine Trabzon,İstanbul ve Uzungöl´den yüzlerce davetli katıldı.Mahşeri bir kalabalığın yaşandığı ve de çok yoğun bir katılım ile gerçekleşen düğün töreninde yüzlerce davetli yer bulamadığı için düğün törenini ayakta takip etmek zorunda kaldılar./resimler/2018-4/16/0934404610836.jpgÖzellikle gelin ve damadın arkadaşları ile Ahmet Öztürk Abimizin Trabzon´daki tanıdık çevresinin çok yoğun bir katılım gerçekleştirdikleri düğün töreninde Gelin Hatice Pusli´nin İstanbul´dan gelen akraba ve arkadaşlarının da yoğun bir katılım ile düğüne iştirak ettikleri gözlerden kaçmadı.

GİRİŞ DANSI

Gelin ve Damat Görsel Efektler ile mükemmel bir şekilde hazırlanmış olan salona davetlilerin alkışları eşliğinde girdiler.Muhteşem bir giriş dansı ile genç çiftlerin düğün töreni başladı.

Giriş Dansının ardından gelin ve damadın her masayı tek tek dolaşarak tüm misafirlere düğün törenlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken gelin ve damadın bu davranışı davetliler tarafından ayakta alkışlandı

SANATÇI YAĞMURU

Genç çiftlerin düğün törenlerinde tabiri caiz ise adeta Sanatçı Yağmuru yaşandı.Birbirinden değerli sanatçıları bu özel gecede sahne aldılar.

EROL AKYÜZ HER ZAMANKİ GİBİ

Uzungöl´ün her düğününün adeta baş rol oyuncusu Erol Akyüz her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans ile misafirleri kendisine hayran bıraktı.

Çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile misafirlerin saatlerce ve de gönüllerince oynamalarını sağlayan Erol Akyüz´ün bu muhteşem performansı adeta ayakta alkışlandı.

SİNAN KARLIDAĞ COŞTURDU

Karadeniz Müziğinin en önemli kemençe Sanatçılarından Sinan Karlıdağ genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı./resimler/2018-4/16/0938415396830.jpgKarlıdağ´ın kemence eşliğinde çaldığı  birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler adeta coştular.

NURETTİN KAHVECİ BÜYÜLEDİ

Karadenizimizin yetiştirdiği en önemli kaval üstatlarından Nurettin Kahveci genç çiftlerimizin düğün törenlerinde yine sahnedeydi.

Her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile sevenleri ile birlikte olan Sanatçı Nurettin Kahveci´nin bu muhteşem performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı

ADAM GİBİ ADAM SİNAN SAMİ

Çaykara İlçemizin Müzik Dünyasına kazandırdığı Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil eden Sanatçı Sinan Sami her zaman olduğu gibi yine canlı ve muhteşem bir sahne performansı ile bir kere daha herkesi kendisine hayran bıraktı./resimler/2018-4/16/0937421333188.jpgAlçakgönüllülüğü,beyefendiliği,sahne performansı,işine duyduğu saygı ve de belki de en önemlisi insanlara karşı olan mükemmel sevgisi ile Sanat Dünyamızda örnek bir sanatçı olarak gösterilen ve de Çaykara´lı hemşerileri olarak her zaman ve de her ortamda kendisi ile gurur duyduğumuz Sanatçı Sinan Sami yine muhteşem bir sahne performansı ile gönülleri fethetmeyi başardı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik etme imkanı yakaladılar hem de mutluluklarına ortak olmuş oldular.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ İLE FİNAL

Gecenin finalinde ise muhteşem bir havai fişek g österisi gerçekleşti.Gece saat 00.00 civarıunda gerçekleştirilen havai fişek gösterisinde gökyüzünde adeta renk resitali vardı.Düğüne katılan davetliler bu muhteşem gösteriyi büyük bir hayranlık ve de keyif ile izlediler.

TEBRİKLER

Çaykara Gündem Ailesi Yönetim Kurulu olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren  Sevgili Barış & Hatice Öztürk çiftini bu anlamlı güzel ve de özel kararlarından dolayı tebrik ediyor, genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir