Uzungöl´de Muhteşem Bir Düğün

Uzungöl´de Muhteşem Bir Düğün

Sevgi Soylu İle Deniz Duran Uzungöl Sezgin Otel´de 21 Mayıs 2017 Pazar Günü Düzenlenen Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler

Uzungöl İnceli, Mahallesinden uzun seneler Kıbrıs´ta ikamet eden Mustafa Soylu´nun Dünyalar Güzeli Kızı Sevgi ile Filak Mahallesinden Geçirdiği ani bir kalp krizi sonrasında çok genç yaşta aramızdan ayrılan Hilmi Duran(Devranoğlu)´ın yakışıklı oğlu Deniz Uzungöl´de gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler./resimler/2017-5/22/1129342536675.jpg

21 Mayıs 2017 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen düğün törenine UZUNGÖL Muhtarı Mustafa TAHAN ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.Gelin ve Damadın okul arkadaşlarının da yoğun bir katılım gerçekleştirdikleri düğün töreninde adeta insan seli yaşandı.

ZEYBEK İLE GİRİŞ

Muhteşem bir Zeybek oyun havası eşliğinde salona gelen gelin ve Damat önce tüm masaları tek tek dolaşarak misafirlerine Hoş Geldin dediler.Ardından da misafirlerin ayakta alkışladığı muhteşem bir Zeybek Karşılama oyunu ile Salona Merhaba dediler.

RESMİ NİKAH TÖRENİ

Gelin ve Damat için salonda resmi nikah töreni gerçekleştirildi.Salona farklı Soyadlar ile anons edilerek çağrılan Sevgi Soylu ile Deniz Duran Resmi Nikah Töreni ile ortak bir aile oldular.

Nikah Şahitliklerini Yakup Tahan ile Katip Çolak´ın yaptığı Nikah Töreninde Genç Çiftlerin Nikahı Çaykara Belediyesiş Evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz tarafından kıyıldı./resimler/2017-5/22/1130378006686.jpgAnkara´da Düzenlenen Trabzon Günleri sebebi ile Ankara´ya gittiği için Genç Çiftlerin Düğün Törenine katılamayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un mesajı salonda okundu.

Resmi Nikah kıyma töreninin ardından Evlenme cüzdanı Nikah Memuru İbrahim Yılmaz tarafından gelin Kızımız Sevgi Duran´a takdim edildi,.

FOTOĞRAFLAR STÜDYO YILDIZ´DAN

30 Senedir Çaykara İlçemizin Fotoğraf yükünü çeken Stüdyo Yıldız Sevgili Yusuf Başoğlu tarafından düğünün fotoğraf ve video çekimleri profesyonel bir şekilde gerçekleştirildi.

SALON SÜSLEMESİ SÜRPRİZ ORGANİZASYON´DAN

Uzungöl´ün Düğün Organizasyonlarını Üstlenen Sürpriz Organizasyon yine muhteşem bir şekilde gelin gibi süslediği salonu davetlilerin beğenisine suındu.

GELİN UZUNGÖL´DE BAYAN KUAFÖR SALONU AÇTI

Mesleği Kuaförlük olan Gelin Kızımız Sevgi Duran Uzungöl Merkezde Kuaför Salonu açtı.Uzungöl´ün en büyük sorunlarından bir tanesi olan Kuaförlük sorununa Özel Müteşebbis olarak çözüm bulma amacı ile açılan Bayan Kuaför Salonu aynı zamanlarda düğün,nişan,kına gibi özel günlere yönelik olarak bayanlarımıza hizmet verecek.Bu şekilde genç kızlarımız bir kuaför için Trabzon´a inmekten kurtulmuş olacaklar.Bu anlamda Sevgi Kızımızı bu cesaretinden dolayı tebrik ediyor ve de tüm Çaykara Halkımızı yeni  İş Kadınımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.

KAVALIN ÜSTASDI UZUNGÖL´DE

Kavalı Türkiye´ye ve Dünyaya sevdiren ve de tanıtan isim Ulusal Kaval Sanatçımız Çaykara´lı Hemşerimiz Sevgili Kerim Aydın genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Sanatçımızın çaldığı birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

CEMAL KAYGUSUZ´DAN KEMENÇE RESİTALİ

Karadeniz Müziğimizin en önemli isimlerinden Sevgili Cemal Kaygusuz da genç çiftlerin düğün törenlerinde sahnedeydi.Karadeniz Müziği,mizi Ulusal Müzik Dünyasında büyük bir başarı ile temsil eden Sanatçımızın tadına doyum olmayan kemençesi ile çaldığı oyun havaları ve de okuduğu türküleri ile düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlendiler.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreninde düğüne katılan yüzlerce davetli uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı bu en özel günlerinde yalnız bırakmamış oldular hem de mutluluklarına ortak olmuş oldular.

EĞLENCE HIZ KESMEDİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni,nden sonra da eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Uzungöllü Sanatçı Sevgili Erol Akyüz´ün çaldığı birbirinden güzel muhteşem oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler saatlerce ve de gönüllerince eğlenmenin tadını yaşadılar./resimler/2017-5/22/1131316913937.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Sevgi & Deniz Duran çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Muhteşem Düğün

İlginizi Çekebilir