Almanyadaki Acı Uzungöl´ü Yaktı

Almanyadaki Acı Uzungöl´ü Yaktı

Almanya´da İkamet eden Mustafa Şen Yakalandığı Amansız Hastalıktan Kurtulamayarak Genç Yaşta Aramızdan Ayrıldı

Uzungöl´de Mustafa Şen ağlattı...Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden Almanya´da ikamet eden Mustafa Şen ne yazık ki yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Almanya´da hayatını kaybetti.

Yaklaşık olarak 4 aydır amansız hastalık ile mücadele eden ve de gitmediği doktor kalmayan Mustafa Şen ne yazık ki kurtarılamadı ve de Uzungöl´ü göz yaşlarına boğarak aramızdan ayrıldı.

Almanya´da Düsseldorf-Mönchengladbach-Köln şehirlerinin ortasında yer alan Grevenbroich kasabasında ikamet eden ve de burada hayatını kaybeden Mustafa Şen Uzungöl´e getiriliyor.

Mustafa Şen için  Şubat Pazartesi Günü Almanya´da Grevenbroich kasabasında bulunan An der Moschee Camiinde kılındı.Göz yaşlarının sel olduğu ve de Çaykara´lı hemşerilerimizin yoğun bir katılım gösterdikleri cenaze namazının ardından ise Uzungöl´e dönüş yolculuğu başladı.

Merhum Mustafa Şen´in cenazesinin 13 Şubat Salı Günü akşam saatlerinde Trabzon´da olması bekleniyor.

Merhum Mustafa Şen 14 Şubat Çarşamba Günü Öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan genç yaşta ve de  zamansız olarak ayrılan Sevgili Mustafa Şen Kartdeşimize Allah´tan Rahmet,kederli ailesine,Almanya´da İkamet eden Uzungöllü Hemşerilerimize ve de Tüm Uzungöl Halkına Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Şaban Şen-Kardeşi- 0 553 712 83 61

Şenol Şen-Amca Oğlu-0536 359 32 05

www.caykaragundem.com

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Mustafa Ağlattı

İlginizi Çekebilir