Uzungöl´de Ömer Havvanur´una Kavuştu

Uzungöl´de Ömer Havvanur´una Kavuştu

Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Abdülaziz Göz´ün Polis Memuru Oğlu Ömer Göz Samsun´dan Havvanur Arslan ile hayatını birleştirdi.

ÖMER HAVVANUR´UNA KAVUŞTU

Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Abdülaziz Göz´ün Polis Memuru Oğlu Ömer Göz Samsun´dan Havvanur Arslan ile hayatını birleştirdi.

30 Haziran 2019 Pazar Akşamı Uzungöl Yeşil Köşk Otel Restaurant´ta gerçekleştirilen Düğün Töreni yoğun bir katılım ile yapıldı.

YEŞİL KÖŞK RESTAURANT BÜYÜLEDİ

Yeşil Köşk Restaurant Uzungöl Glazomat Bölgesinde yer alan bir tesisimiz.2009-2014  Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah aygün tarafından yapılan Yeşil Köşk Restaurant mükemmel altyapısı ile adeta göz kamaştırdı.

/resimler/2019-7/3/0136418016065.jpg

4 Bölümden oluşaqn ve yaklaşık 400 kişilik olan Salonu ile davetlileri büyüleyen Yeşil Köşk Restaurant aynı zamanda Fiziki Görünümü ve Muhteşem Uzungöl Fotoğraflarının çekilebileceği Mükemmel Konumu ile davetlilerden tam not almayı başardı.

İLK  DANS BÜYÜLEDİ

Ömer Havvanur Göz Çiftinin Muıhteşem Giriş Dansı Davetli Çiftlerin de İştirak etmesi ile Muhteşem bir ortamda gerçekleştirildi.

/resimler/2019-7/3/0137412730094.jpg

ABDÜLAZİZ FATMA GÖZ ÇİFTİ´NDEN DAVETLİLERE YOĞUN İLGİ

Damadın Babası Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Aziz Göz ve Eşi Fatma Göz´ün tatlı heyecanları düğün boyunca gözlerinden okundu.İlk Çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Genç Çiftin  Düğün boyunca  tüm masaları tek tek dolaşarak Davetliler ile yakından ilgilenmeleri ve sıcak sohbetleri düğüne katılan tüm misafirler tarafından takdir ile karşılandı

MÜZİKTE UZUNGÖL´ÜN ÇOCUKLARI

EROL AKYÜZ-AHMET KARACA´DAN MÜZİK RESİTALİ

Uzungöl ve Bölge Düğünlerinin vaz geçilmeyen Müzik Ekibi Erol Akyüz ve Ahmet Karaca Genç Çiftlerin düğün Törenlerinde sahne aldılar.

Birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde Düğüne katılan davetlilerin saatlerce eğlenmelerini sağlayan Erol Akyüz  ve Ahmet Karaca sahneyi alkışlar eşliğinde terk etti.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle Takı Töreni esnasında Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak Genç Çiftlerimizin bu mutluluklarına ortak oldular.

SÜLEYMAN AĞIRMAN´DAN KAVAL RESİTALİ

Bölgemizin yetiştirdiği en önemli kaval üstatlarından Süleyman Ağırman  programda sahne aldı.

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğimizin Temel Entrünmanlarından bir tanesi olan Kavalı muhteşem bir şekilde temsil eden Sanatçı Süleyman Ağırman  her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans ile düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladı

EĞLENCE TAVAN YAPTI

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde Yaş Pasta ve Takı Töreninin ardından eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Programın son Bölümünde Aile Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Aile Yakınları ve Düğüne katılan yüzlerce davetli fotoğraf çekim törenine katılarak bu özel geceyi kalıcı hale getirdiler

/resimler/2019-7/3/0138440616025.jpg

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Programın sonunda Yeşil Köşk Restaurant´ın  Bahçesinde Havai Fişek Gösterisi gerçekleştirildi.Muhteşem Renkli Görüntülerin yaşandığı Havai Fişek Gösterisi Davetliler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

MUTLULUKLAR ÇOCUKLAR

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Ömer  &  Havvanur Göz  Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir