Uzungöl´de Ömer Havvanur´una Kavuşuyor

Uzungöl´de Ömer Havvanur´una Kavuşuyor

Uzungöl´ün Sevilen Gençlerinden Polis Memuru Ömer Göz Samsun´dan Havvanur Arslan ile hayatını birleştiriyor.

Uzungöl´ün Sevilen Gençlerinden Polis Memuru Ömer  Göz Samsun´dan Havvanur Arslan ile hayatını birleştiriyor.

Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden Şekersu Yaylasında bulunan EDOŞ Restaurant´ın sahibi Sıva ve İnşaat Ustası Abdüaziz Göz´ün oğlu,Gobleç Otel Sahibi Sıtkı Göz,Almanya´da İkamet eden Alay Göz ve Şükrü Göz´ün yeğenleri olan Ömer Göz almış olduğu aile terbiyesi ve Örnek Ahlakı ile toplumda parmak ile gösterilen örnek gençlerden bir tanesi olarak gösteriliyor./resimler/2019-6/26/1231508243007.jpgŞanlıurfa´da Polis Memuru olarak görev yapan Ömer Göz ile Öğretmen olarak görev yapan Havvanur Arslan 30 Haziran Pazar Akşamı Uzungöl  Yeşilkköy  Restaurant´ta gerçekleştirilecek olan dillere destan muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyecekler.

TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ

Genç Çiftlerimiz ile Havvanur Arslan bi,zlere şu şekilde sesleniyorlar:

?Bir Ömür boyu Birlikteliğe ilk adımımızı atacağımız bu en özel günümüzde Tüm Gönül Dostlarımızı Yanımızda Görmek İstiyoruz.?

Yoğun ,yorucu ve tatlı bir telaş ortamında geçen Düğün Hazırlıkları kapsamında herkese ulaşmaya ve de Düğün Davetiyelerini tüm Gönül Dostlarına ulaştırmaya çöalıştıklarını ifade eden Ömer Havvanur Göz çifti ancak bu yoğpun tempo içerisinde mutlaka ulaşamadıkları Gönül Dostlarının olabileceğini ifade ettiler.

Çaykara Gündem Web Sitemizde yayınlanan Düğün Haberinin Tüm Hemşerilerimiz ve Gönül Dostlarımız için Davetiye Niteliğini taşıdığını ifade eden Ömer Havvanur Göz Çifti bu haberi okuyan tüm hemşerilerimizi düğünlerinde yanlarında olmayı ve de mutluluklarını paylaşabilmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

ABDÜLAZİZ GÖZ-HERKESİ BEKLİYORUM

Damadın Babası Uzungöl´ün En Sevilen İsimlerinden Abdülaziz Göz Çaykara Gündem Farkı ile Tüm Gönül Dostlarımıza seslendi.

Çok yoğun bir tempo içerisinde düğüne hazırlandıklarını ifade eden Abdülaziz Göz bu yoğpunluk sebebi ile araması ya da ulaşarak davet etmesi gereken bir çok hemşerimize ulaşamadığını sözlerine ekledi.

Gazetemizde yayınlanan Haberin  bir Düğün Davetiyesi niteliği taşıdığını ifade eden Aziz Göz Yüreği onlar ile çarpan tüm Hemşerilerimizi 30 Haziran Pazar Akşamı Yeşil Köşk Restaurant´ta mutluluklarını paylaşmak üzere aralarında görmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

YEŞİLKÖŞK RESTAURANT NEREDEDİR

Yeşil Kökşk Restaurant Uzungöl Glazomat Mevkiinde yer alan bir Restaurantımız.

2009-2014 Yılları arasında Uzungöl Belediye Başkanlığı Görevini yapan Başkan Abdullah Aygün tarafından yapımı tamamlanarak  Uzungöl Turizminin hizmetine sunulan Yeşil Köşk Restaurant Muhteşem Doğal güzelliği ile farklı ve özel bir mekan konumunda.

Çam Ağaçlarının arsasında mükemmel Uzungöl Resimlerinin çekilebildiği Yeşil Köşk Restaurant aynı zamanda Hizmet Kalitesi ile de farklı ve Özel bir mekan.

 

EMRİYE & ŞAHİN ARSLAN                                                                            FATMA& ABDÜLAZİZ GÖZ

 

KIZ TARAFI DÜĞÜNÜ

TARİH:28 Haziran 2019 Cuma

SAAT:18.00

YER:ÇAÇA DÜĞÜN SALONU BAFRA/SAMSUN

                                 DÜĞÜN:

TARİH:30 HAZİRAN 2019 PAZAR AKŞAMI

SAAT:19.00

YER:YEŞİL KÖŞK RESTAURANT

       GLAZOMAT MEVKİİ

      BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH AYGÜN´ÜN TESİSLERİ



İlginizi Çekebilir