Uzungöl´de Örnek Bir Etkinlik

Uzungöl´de Örnek Bir Etkinlik

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de insanların birbirleri ile kaynaşma ve dayanışmalarını sağlamak amacı ile Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Emekli Öğretmen Abdullah Danış Önderliğinde kaynaşma ve dayanışma etkinliği gerçekleştirild

Uzungöl´de Emekli Öğretmen Abdullah Danış Önderliğinde gerçekleştirilen Birliktelik ve Kaynaşma Organizasyonu göz kamaştırdı.

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de insanların birbirleri ile kaynaşma ve dayanışmalarını sağlamak amacı ile Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Emekli Öğretmen Abdullah Danış Önderliğinde kaynaşma ve dayanışma  etkinliği gerçekleştirildi.

7 Aralık 2018 Cuma akşamı Uzungöl İnan Kardeşler´de gerçekleştirilen Birliktelik ve Kaynaşma Yemek Organizasyonuna 1960 Grubu Doğumlu olanlar davet edildi.

Organizasyona Rize Trafik Şube Müdürü Başkomiser Zeki Özkan,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ve yaklaşık 50 kişilik bir katılımcı grubu katıldı.

Akşam yemeği ve sohbet şeklinde başlayan organizasyonda daha sonra ise müzik ve eğlence bölümünde Uzungöl´lü Sanatçılar Erol Akyüz ve Uzungöl´lü genç Turizmci Mehmet İnan Sahne aldılar.

Müzik bölümünün yanı sıra fincan oyunu,yüzük oyunu gibi Uzungöl´ün geleneksel oyunlarını kendi aralarında oynayan  katılımcı Grubu gecenin ilerleyen saatlerine kadar hem sohbet ortamında eğlenerek hem de muhteşem bir akşam yaşatarak örnek bir kaynaşma ve birlikteli,k ortamı oluşturdular.

Katılımcıların birbirleri ile hasret giderdikleri ve muhteşem bir sohbet ortamının oluştuğu gece katılımcılara gençlik yıllarındaki Seyir Gecelerinin lezzetini anımsattı.

DANIŞ ?BİRLİKTELİĞİMİZ BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK

Uzungöl orta yaş grubu olarak örnek bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Turizmci Emekli Öğretmen Abdullah Danış katılımcıların etkinliklerine göstermiş oldukları ilginin hem kendilerini gururlandırdığını hem de sorumluluklarını artırdığını sözlerine ekledi.

Etkinliği çok kısa bir zaman dilimi içerisinde planlayarak gerçekleştirdiklerini bu yüzden de gerçekte organizasyona katılmak isteyen bir çok kişinin çeşitli sebepler ile organizasyona katılamadıklarını ifade eden Emekli Öğretmen Abdullah Danış bu tür organizasyonların bundan sonra da belirli periyotlar ile devam edeceğini sözlerine ekledi.

Organizasyona sadece oyun ve eğlence olarak bakılmaması gerektiğini zaman zaman da gerçekleştirecekleri etkinlik ve organizasyonlar ile sosyal ve toplumsal oluşumların değerlendirileceği aktiviteler de gerçekleştireceklerini ifade eden Emekli Öğretmen Abdullah Danış insanlarımızın bir araya gelebilmesi birlikte hareket edebilmesi ve ortak kararlar alarak bir ekip ruhu içerisinde yürüyebilmeleri için bu tür organizasyonların bundan sonra da büyüyerek devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Örnek Etkinlik

İlginizi Çekebilir