Uzungöl´de Rüya Gibi Düğün

Uzungöl´de Rüya Gibi Düğün

Çaykara Öğretmenevi Müdürü Hilmi Kanık´ın oğlu İlker Kanık, Ayşenur Kardeş ile Dünya evine girdi.

Çaykara Öğretmenevi Müdürü, gazetemizin editörü Hilmi Kanık-Fatma Kanık çiftinin Elektrik mühendisi oğlu İlker Kanık ile Neriman-Menderes Kardeş çiftinin öğretmen adayı Kızları Ayşenur Kardeş Uzungöl Sezgin otelde düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

/resimler/2017-9/11/1407052222979.jpgDüğün törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, AK Parti ilçe Başkanı Temel Şimşek, Eğitim camiasından okul müdürleri, öğretmenler, Kamu kurum müdürleri, olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı törende çiftin mutlulukları görülmeye değerdi.  

Yıllardır ilçemizde düzenlenen her türlü etkinliklerde sunuculuk yapan Hilmi Kanık bu kez oğlunun düğünü sunarken zaman zaman duygulu anlar yaşadı. 

Düğünde, sahne alan Ahmet Karaca ve Eçinos kemençe eşliğinde söyledikleri Karadeniz türküleriyle düğüne katılanlar uzun süre horon oynadı./resimler/2017-9/11/1407415192533.jpgBizde Çaykara Gündem Gazetesi olarak Ayşenur ve İlker´e bundan sonraki hayatlarını, sağlıklı, huzurlu, mutlu geçirmelerini dileriz. Haber: Çaykara Gündem Gazetesi..



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Rüya Gibi Düğün

İlginizi Çekebilir