Uzungöl´de Şampiyon Kayı Boyu Spor

Uzungöl´de Şampiyon Kayı Boyu Spor

Uzungöl Gençlerinin kendi aralarında düzenlemiş oldukları 2018 Yılı Ramazan Ayı Halı Saha Futbol Turnuvasında Kayı Boyu Spor Şampiyonluk İpini göğüsleyen Ekip olmayı başardı.

Uzungöl Gençlerinin kendi aralarında düzenlemiş oldukları 2018 Yılı Ramazan Ayı  Halı Saha Futbol Turnuvasında Kayı Boyu Spor Şampiyonluk İpini göğüsleyen Ekip olmayı başardı.

FİNAL MAÇINDA BÜYÜK HEYECAN

Turnuvada Kayı Boyu Spor ile Şerah Gücü Şampiyonluk İpini göğüslemek için sahaya çıktılar.Son derece keyifli bir futbolun ortaya konulduğu Final Müsabakasında iki takım da Şampiyon olabilmek için bütün enerjilerini ortaya koydular

Karşılaşmada Tüm oyuncular muhteşem bir performans ortaya koyarken özellikle Kayı Boyu Spor kalecisi  Ali Burak yaptığı birbirinden muhteşem kurtarışları ile takımının Şampiyonluk İpini göğüslemesinde en önemli isimlerden bir tanesi olmayı başardı.

Kayı Boyu Spor Futbol Takımı Final Müsabakasında Şerah Gücü Takımını 7-2 yenerek 2018 Yılı Geleneksel Uzungöl Ramazan Turnuvası Şampiyonu olmayı başardı.

ŞAKİR KARACA BÜYÜLEDİ

Uzungöl Geleneksel Ramazan Ayı Halı Saha Futbol Turnuvası Senelerdir her yıl Ramazan Ayında Uzungöl´lü Genç  İş Adamı Şakir Karaca Tarafından organize ediliyor.

Tüm Uzungöl Gençlerini bir araya getirmeyi başaran Genç İş Adamı Sevgili Şakir Karaca senelerdir hem gençlerimizin birbirleri ile kaynaşmalarını sağlıyor hem de Ramazan Ayının Dostluk,sevgi ve kardeşlik ortamı içerisinde gençlerimizin birbirleri ile dayanışmasını sağlıyor.

Ayrıca Turnuvayı çekişmeli hale getirebilmek için Uzungöl Gençleri arasında muhteşem bir rekabet ortamı oluşturmayı başaran Genç İş Adamı Şakir Karaca bu özelliği ile Uzungöl Gençleri tarafından çok sevilen ve de çok saygı duyulan bir isim olarak tanınıyor.

Sadece Organizatör olarak değil aynı zamanda sahada oyuncu olarak da performansı ile gençlere taş  çıkartan Şakir Karaca Final müsabakasının ikinci yarısında sahne aldı.Attığı birbirinden güzel 2 gol ile Takımının Şampiyonluk Kupasını kazanmasında çok önemli bir katkı sağlayan Genç İş Adamı Şakir Karaca Organizatörlüğünün yanı sıra sahadaki performansı ile de büyük bir alkış aldı.

Uzungöl´ün En Önemli Toplum İnsanlarından,Sosyal Yönü,Mükemmel Kişiliği ve de insan ilişkilerindeki üstün başarısı ile herkesin Örnek bir İnsan olarak tanımladığı Merhum Hamit Karaca Abimizin Oğlu Olan Şakir Karaca Sosyal Organizasyondaki başarıları ve de babası gibi mükemmel  Toplumsal Yapısı ve Liderlik Vasfı ile emin adımlar ile babasının peşinden yürüyor.

FİNAL MAÇININ ARDINDAN KUPA TÖRENİ

Dün Akşam Oynanan Final Müsabakasının ardından Kupa Töreni gerçekleştirildi.Uzungöl´lü Genç İş adamı Emin Genel Tarafından Şampiyonluk Kupası Kayı Boyu Spor Futbol Takımı Kaptanı İsmail Necati Şen´e takdim edildi.

Ayrıca Şampiyon Kayı Boyu Spor Takımı oyuncularına Madalyaları da Genç İş Adamı Emin Genel tarafından takıldı.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir