Uzungöl´de Semt Polikliniği Açıldı.

Uzungöl´de Semt Polikliniği Açıldı.

Uzungöl´e gelecek turistlerin ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha kolay yararlanması için Poliklinik hizmeti verilmeye başlandı.

Uzungöl´de gelecek turistlerin ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha kolay yararlanması için Of Devlet Hastanesi Uzungöl Mahallesi ek Polikliniği yeni hizmet binası açıldı. 

Her yıl binlerce turistin geldiği ülkemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl´ün yıllardır halkın talebi olmasına rağmen verilemeyen sağlık hizmeti Of Devlet Hastanesine bağlı olarak Uzungöl´de açıldı. 

Uzungöl Semt Polikliniğinin açılması gerek Uzungöl halkı gerekse yerli ve yabancı turistler tarafından sevinçle karşılandı. Daha önce Uzungöl´de Turizm sorunlarının tartışıldığı sırada  Uzungöl´de mutlaka sağlık poliklinik hizmet verilmesi gerektiğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman soyluya söylenmişti. Kısa bir süre sonra Of-Devlet hastanesi bünyesinde mevcut sağlık ocağı binası modernize edilerek, teknolojik sağlık sistemleriyle donatılarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Alınan bilgiye göre bir aile hekimi, bir doktor ve sağlık personeli sürekli hizmet verecek. Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri poliklinik hizmet verecektir.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi 



Hamdi Coşkun
2.06.2016 08:27:55
Uzungöl nezaman of a bağlandı....

İlginizi Çekebilir