Uzungöl´de Şenlik Gibi Düğün

Uzungöl´de Şenlik Gibi Düğün

Uzungöl´de Yetkin İnan ile Duran Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler

YETKİN İLE TUĞBA´DAN KONSER GİBİ BİR DÜĞÜN

Uzungöl Merkez Gölbaşı Mahallemizde Turizmcilik Yapmakta olan Yayla Otel´in Sahibi İsmail İnan´ın Oğlu,Uzungöl Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet İnan´ın Kardeşi Yetkin İnan ile Yine Uzungöl Filak Mahallesinden Recep Duran´ın Kızı Tuğba Duran 01 Ekim 2016 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe ?EVET? dediler.

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebubekir Çelik,Of Müftüsü Recep Onat,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.Yoğun bir katılımın yaşandığı düğün töreninde düğüne katılan davetlilerin büyük bir bölümü oturacak yer bulamadığı için düğünü ayakta takip etmek zorunda kaldı.

/resimler/2016-10/3/1625513555267.jpg

Gelin ve Damadın Muhteşem Dansları ile başlayan düğün töreninde daha sonra gelin ve damadın her masayı tek tek dolaşarak düğüne katılanlara teşekkür etmeleri misafirler tarafından takdir ile karşılandı.

Uzungöllü Sanatçı Erol Akyüz ile Kemençe´de Salih tarafından oynanan birbirinden güzel oyun havaları ile başlayan düğün töreninde özellikle Salih´in okuduğu birbirinden hareketli, türküler eşliğinde düğüne katılanlar tarafından muhteşem bir horon oynandı.

İLK SAHNE NURETTİN KAHVECİ´NİN

Trabzon Beşköy´lü olan ve Bursa´da ikamet eden Kaval Sanatçısı Nurettin Kahveci Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde İlk Sahne alan sanatçı oldu.Van Özalp Dönerdere Köyünde düzenlenen 4 şenliğin tamamına katılan ve de para bakmaksızın hem Van´dan hem de bölgemizden çağrıldığı her düğüne koşa koşa giden  Kaval Sanatçısı Nurettin Kahveci yine her zamanki gibi kaval ile adeta dinleyicilerine muhteşem bir müzik resitali sundu.

/resimler/2016-10/3/1627011369091.jpg

Düğüne katılan davetliler Sanatçı Nurettin Kahveci´nin çaldığı muhteşem oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

EÇİNOS FIRTINASI YİNE SERT ESTİ

2015  Yılında çıkardığı ilk albümü ile Karadeniz Müziğinde Fırtına gibi esen Uzungöllü Sanatçı Eçinos her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans sergileyerek hayranlarına unutumayacakları bir akşam yaşattı.Birbirinden güzel türküleri ile müzikseverleri zaman zaman duygulandıran Sanatçı EÇİNOS zaman zaman da misafirlerinin doyasıya eğlenmelerini ve de horon oynamalarını sağladı.

/resimler/2016-10/3/1629208871816.jpg

Yaş pasta ve de takı töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri ömürlerinin en mutlu dakikalarında tebrik etmiş oldular.

NURAY AKSOY UZUNGÖL´DE

Türk Halk Müziği ve de Karadeniz Müziğimizin başarılı ismi Çaykara´lı Sanatçımız Nuray Aksoy Genç Çiftlerin düğün törenleri için Uzungöl´e geldi.Sesi,yorumu,hanımefendiliği ve de alçakgönüllülüğü ile Hem Türkiyemizin hem de Çaykara´lı hemşerilerinin yüreğinde taht kurmayı başaran Sanatçı Nuray Aksoy her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans ile hayranlarının karşısındaydı.

/resimler/2016-10/3/1628087932967.jpg

Okuduğu birbirinden güzel türküler ile sevenlerini bir kere daha kendisine hayran bırakan Sanatçı Nuray Aksoy´un bu muhteşem performansı düğüne katılan davetlikler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Finali her zaman olduğu gibi bir Çaykara Türküsü olan İkorona Türküsü ile yapan Sanatçı Nuray Aksoy bu türküyü salonda hemşerileri ile birlikte okudu.

ONAY ŞAHİN YUVASINDA

Karadeniz Müziğimizin en önemli isimlerinden Sanatçı Onay Şahin genç çiftlerin düğün törenleri için Uzungöl´deydi.Aldığı Eğitimi hayatının her alanına yaymayı başaran ve de sadece Sanatçı Kimliği ile değil aynı zamanda beyefendiliği,alçakgönüllülüğü,asla sanatçı kaprislerine kapılmaması ve de her kesim ile olan başarılı iletişimi ile her zaman isminden söz ettirmeyi başaran ,aynı zamanda çıkardığı albümler ve de yaptığı müziklere yöremizin kültürel dokularını da işleyerek bir anlamda yöremiz kültürünü yaşatmaya ve de unutulmaya yüz tutmuş olan kültürel değerlerimizi yeniden gündeme taşımayı amaçlayan sanatçı Onay Şahin aynı zamanda bu yönleri ile Eğitimci Kimliğini de ön plana çıkarmış oluyor.

/resimler/2016-10/3/1630153560413.jpg

Her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans ile hayranlarının karşısında olan Sanatçı Onay Şahin konuşma tarzı,örnek saygılı üslubu,okuduğu birbirinden güzel türküleri ve de en önemlisi dimdik sahne duruşu ile bir kere daha hayranlarının yüreğinde taht kurmayı başardı.

Damadın arkadaşları tarafından hazırlanan muhteşem havai fişek gösterileri ile devam eden düğün töreni Aile Fotoğraflarının çekilmesi ile gecenin geç saatlerinde son buldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin en güzel,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Yetkin Tuğba İnan Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Şenlik Gibi Düğün

İlginizi Çekebilir