Uzungöl´de Soner Sema´sına Kavuştu

Uzungöl´de Soner Sema´sına Kavuştu

Uzungöl´den İsmail Soner Aygün(Muha) İle Erzincan´dan Sema Kenger Uzungöl´de Evlendiler

UZUNGÖL´DE SONER SEMA´SINA KAVUŞTU

Uzungöl Esnaflarından ve de Uzungöl´ün en çok sevilen isimlerinden İsmail Soner Aygün(Muha) ile Sema Kenger  02 Aralık 2017 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Genç Çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Özellikle Erzincan´dan gelen Gelinin Ailesi ve yakınlarının  yoğun bir katılım gerçekleştirdikleri düğün törenine aynı ilgi de Uzungöl´den olunca salon adeta doldu taştı.Düğüne katılan davetlilerin büyük bir bölümü sandalye bulamadığı için düğünü ayakta takip etti.

EROL AKYÜZ-AHMET KARACA

Uzungöl´ün her düğününde yer alan Sanatçı Erol Akyüz yine çaldığı ve okuduğu birbirinden güzel türküleri ile düğüne katılan misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı./resimler/2017-12/4/1629044007725.jpgO Ses Türkiye Programındaki performansı ile büyük beğeni kazanan Ahmet Karaca her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince horon oynamalarını sağladı.

NURETTİN KAHVECİ UZUNGÖL´DE

Muhteşem Kavalı ile herkesi kendisine hayran bırakan Sanatçı Nurettin Kahveci genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı./resimler/2017-12/4/1630004477864.jpgÇaldığı ve de okuduğu  birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Nurettin Kahveci her zaman olduğu gibi sahneyi alkış tufanı eşliğinde terk etti.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreni esnasında düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem genç çiftlerimizi tebrik etmiş  hem de mutluluklarına ortak olmuş oldular.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

Yaş Pasta ve Takı Töreninin ardından eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Fotoğraf çekimleri ile genç çiftlerimizin bu muhteşem akşamı sona erdi./resimler/2017-12/4/1630412915901.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de  en doğru kararlarını veren Sevgili Sema İsmail Soner Aygün çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç Çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir