Uzungöl´de Soner Sema´sına Kavuşuyor

Uzungöl´de Soner Sema´sına Kavuşuyor

Uzungöl´ün En Sevilen Esanaflarından Soner Aygün Erzincan´dan Sema Kenger ile Hayatını Birleştiriyor

UZUNGÖL´DE SONER SEMA´SINA KAVUŞUYOR

Uzungöl´ün en sevilen Esnaflarından Soner Aygün(Muha) Erzincan´dan Sema Kenger ile hayatını birleştiriyor.

/resimler/2017-11/22/1006194911132.jpg

Sema & Soner Aygün çiftinin Erzincan´da Trende Çektikleri Nostaljik Fotoğraf

Uzungöl´de Kamyon İşi yapan ve de tüm Uzungöl halkının çok sevdiği Soner Aygün´ün düğün haberi tüm Uzungöl´ü çok sevindirdi.

GELİN ERZİNCAN´DAN

Soner Aygün´ün Eşi Sema Kenger Erzincan Rafahiye İkici Köyünde ikamet ediyor.

KINA ERZİNCAN´DA

Genç Çiftlerimizin Kına ve İlk Düğün Törenleri 28 Kasım 2017 Salı Günü Erzincan´da yapılacak.Bahçesaray Düğün Salonu Kavakyolu Erzincan adresinde yapılacak olan Kına Ve Birinci Düğün Töreni saat 17.30´da başlayacak.

KINAYA GİTMEK İSTEYENLER SONER AYGÜN´ÜARASIN

Erzincan´da yapılacak Kına Töreni  için 28 Kasım Sabahı Uzungöl´den çıkılacak.Kına Törenine özel araçlar ile gidilecek.Soner Aygün´ü bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemeyen gönül dostlarımızın Damat Soner Aygün ile irtibata geçerek isimlerini yazdırabilir.

DÜĞÜN UZUNGÖL´DE

Soner & Sema Aygün Çiftinin Düğün Törenleri ise 02 Aralık 2017 Cumartesi Günü Saat 17.30´da Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilecek ve de genç çiftlerimizin mutluluk serüveni başlamış olacak.

SONER AYGÜN-TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZ DAVETLİDİR

Düğün dolayısı ile oldukça yoğun bir şekilde düğüne hazırlandıklarını ifade eden Damat Soner Aygün bu yoğun süreç içerisinde bir yandan da düğün davetiyelerini  dostlarımıza ulaştırmaya çalıştıklarını ancak yoğunluktan dolayı gözden kaçan dostlarının olabileceğini bu yüzden de haberimizi internette gören tüm gönül dostlarımız için bu haberin bir düğün davetiyesi niteliğini taşıdığını ve de herkesi düğünlerine davet ettiklerini ifade etti.

Çaykara Gündem Ailesi olarak bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı Sevgili Sema & Soner Aygün çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve vde başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

İRTİBAT

Soner Aygün:0532 5791518



İlginizi Çekebilir