Uzungöl´de Ufuk Ceylanına Kavuştu

Uzungöl´de Ufuk Ceylanına Kavuştu

Uzungöl´den Ufuk Karagöz İle Taşlıgedik Mahallemizden Ceylan Çolak Uzungöl´de Masal Gibi Bir Düğün İle Evlendiler

UZUNGÖL´DE UFUK CEYLANINA KAVUŞTU

Uzungöl Merkez Hocalı Mahallesinden Uzungöl Belediyesi Eski Muhasıp Memuru Merhum Mustafa Karagöz´ün Torunu,Blinum Temizlik Şirketi Sahibi Zeki Karagöz´ün Küçük Oğlu,Emekli Orman Muhafaza Memuru Necati Karagöz İle Salih Karagöz´ün Torunları,Turizmci Seyfullah Kaya´nın Yeğeni Ufuk Karagöz ile Taşlıgedik Mahallemizden Ceylan Çolak  08 Ekim 2016 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe ÉEVET? dediler.

Sürpriz Organizasyon tarafından Muhteşem Görsel Efektler ile salonun adeta bir gelin  gibi süslendiği düğün töreninde gelin ve damat salona havai fişek ve konfeti yağmuru arasında davet edildi.

/resimler/2016-10/9/1451083308208.jpgGenç Çiftlerin düğün törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan,Gümüşhane´den Grup Gümüş İlahi Grubunun Yöneticisi İmam Alim Bayır ile Ege,İzmir,Manisa,Samsun,Trabzon ve Uzungöl´den yüzlerce davetli katıldı.Her iki ailenin yakınları ve dostları tarafından salonun hınca hınç doldurulduğu düğün töreninde salona dışarıdan getirilen yüzlerce sandalye de fayda etmedi.Bir çok davetli düğünü ayakta takip etmek durumunda kaldı.

Gelin ve damadın oynadığı muhteşem Zeybek Havası eşliğinde başlayan düğün töreninde gelin ve damadın oynadıkları muhteşem zeybek oyunu düğüne katılan tüm davetliler tarafından ayakta alkışlandı./resimler/2016-10/9/1452015965563.jpgGenç çiftlerin Resmi Nikahları Salonda kıyıldı.Gelinin Nikah Şahitliği Belediye Başkanı Hanefi Tok´un Amcasının oğlu Celal Tok tarafından yapılırken Damadın Nikah Şahitliği ise Samsun´dan gelen Misafir Metin Öztürk tarafından yapıldı.Genç çiftlerin Resmi Nikahları ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.

Nikah töreninde bir konuşma yapan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Eşlerin iyi günde ve kötü günde,hastalıkta ve sağlıkta her zaman birbirlerine destek olmalarını anımsatarak evliliğin temelinde sevgi,saygı ve hoşgörünün yattığını bu kavramların pekiştirildiği evliliklerde ailelerin mutlu ve huzurlu olduklarını,bu kavramlardan uzak olan ailelerde ise her türlü sıkıontı ve olumsuzlukların yaşandığını ifade etti.Eşlerden birbirlerini anlamalarını ve yaşamın her alanını paylaşmalarını isteyen Başkan Hanefi Tok daha sonra evlilik cüzdanını Gelin Ceylan Karagöz´e takdim etti./resimler/2016-10/9/1452555029024.jpgDamada ise Dinimizin anahtarı İslamiyetin temeli Kur´an-ı Kerim  ile bağımsızlığımızın sembolü Bayrağımızı hediye eden Başkan Tok,Kur´an ve Bayrağımıza sahip çıkarak maddi ve manevi değerlerimize sahip çıkmayı ve de onları yaşatmayı yaşam felsefemiz haline getirmemiz gerektiğini ifade etti.

KERİM AYDIN VE HORON

Kavalı Türkiye´ye ve de Dünyaya sevdiren isim Çaykara´lı Ulusal Kaval Sanatçımız Kerim Aydın çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Düğünün Son Bölümünde yeniden sahne alan Sanatçı Kerim Aydın Bayanların da erkekler kadar düğünlerde oynama ve eğlenme haklarının bulunduğunu ifade ederek katıldığı her düğünün son bölümünde sadece bayanların oynayacağı horon havaları çaldığını anımsattı ve de düğüne katılan bayanların eğlenmelerini sağladı/resimler/2016-10/9/1453571905313.jpgYaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftlerin düğün törenlerinde  yer almanın ve de onların bu mutluluklarını paylaşmış olmanın gururunu yaşamış oldular.

ALMANYA´DAN DUYGU YÜKLÜ BİR MEKTUP

Takı Töreni öncesinde duygu dolu anlar yaşandı.Gelin Ceylan Çolak´ın Almanya´da yaşayan Kuzeni Melek Yiğit´in Almanya´dan yolladığı duygu dolu mektup salonda takı töreni öncesinde okundu.Hem Gelin Ceylan Çolak hem de düğüne katılan misafirleri oldukça duygulandıran mektup okunurken düğüne katılan bayanlar göz yaşlarına hakim olamadılar.

EÇİNOS RÜZGARI KASIRGAYA DÖNDÜ

2015 yılında çıkardığı ilk albümü ile Karadeniz Müzik Dünyasına Rüzgar gibi giren Uzungöllü Sanatçı Eçinos  her zamanki gibi yine muhteşem bi,r program ile hayranlarının karşısına çıktı.

Okuduğu birbirinden güzel türküleri ile zaman zaman hayranların ı duygulandıran zamasn zaman ise gönüllerince oynamalarını ve de eğlenmelerini sağlayan sanatçı Eçinos yaklaşık 2 saat boyunca canlı müzik ile sahne yaparak hayranlarına muhteşem bir Uzungöl akşamı yaşatmış oldu.

/resimler/2016-10/9/1455022375313.jpg16 Ekim 2016 Pazar Günü Hayatının Aşkı Esra Çakır ile hayatını birleştirecek olan müzik dünyasındaki başarısının yanı sıra adamlığı,beyefendiliği,kültürü ve eğitimi ile tüm Karadeniz İnsanının yüreğinde taht kuran  Sanatçı Eçinos tüm dostlarını,hayranlarını ve de müzikseverleri düğününe davet etmeyi de ihmal etmedi.

HER TELDEN OYUN HAVALARI

Sanatçı Erol Akyüz tarafından çalınan birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde saatlerce ve de gönüllerince oyun oynayan davetliler muhteşem müzikler eşliğinde gönüllerince bir gün geçirmiş oldular.

Düğünün son bölümünde ise düğüne katılan davetliler ile gelin ve damadın yakınları tarafından aile fotoğraf çekimleri gerçekleştirilerek bu masal gibi düğün tamamlanmış oldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Ceylan & Ufuk Karagöz çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç Çiftlerimize sağlık,mutluluk v e de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Himi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir