Uzungöl´de Yangın Korkuttu

Uzungöl´de Yangın Korkuttu

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de 30 Haziran 2019 Pazar Günü Yangın Paniği yaşandı.

UZUNGÖL DE YANGIN KORKUTTU

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de 30 Haziran 2019 Pazar Günü Yangın Paniği yaşandı.

Uzungöl´ün sevilen isimlerinden Ahmet Çakır´a ait pansiyonda sabah saatlerinde yangın çıktı.

Elektrik Kontağından çıktığı tahmin edilen yangında Vatandaşlar tarafından anında pansiyona girildi ve odalar tek tek kontrol edildi./resimler/2019-6/30/1823229723696.jpgOtelde odaların tamamen boşaltılmış olması ile yangına müdahale edildi.

Çaykara Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve vatandaşların anında müdahale ettikleri yangında yaklaşık 1 saatlik söndürmde çalışması gerçekleştirildi.

Bu süre içerisinde Çaykara Belediyesine ait İtfaiye  ekipleri tazikli su ile söndürme ve soğutma çalışmaları yapılırken Uzungöl Gençlerinden oluşan bir ekip ise bina içerisine girerek yangına müdahale etti.

İtfaiye Ve Vatandaşların müdahalesi sayesinde Yangının başka binalara sıçramadan söndürülmesi sağlandı./resimler/2019-6/30/1823446616148.jpgUzungöl Halkının yangın konusundaki duyarlılığı bu yangında bir kere daha  ortaya çıktı.Yüzlerce vatandaş yangına müdahale e ebilmek için yangın yerine koştu.

Esnafların İş Yerlerinin kapılarını açık bırakarak yangın yerine koşması Uzungöl İnsanının Sosyal olaylardaki duyarlılığını bir kere daha ortaya koydu

Yaklaşık 1 saatlik bir çalışmanın ardından yangın  tamamen kontrol altına alındı.

Pansiyonda önemli miktarda Maddi Hasar meydana gelirken bina kullanılmaz hale geldi.

Çaykara  Gündem Ailesi olarak Başta Sevgili Ahmet Çakır Abimiz olmak üzere Tüm Uzungöl Halkına  geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

MUHTAR ÖZTÜRK-HALKIMIZ TEK YUMRUK OLDU

Uzungöl Merkezde yaşanan yangından dolayı son derece üzüntülü olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Uzungöl insanının her zaman olduğu gibi yangına zamanında müdahale ederek yangının büyümesinin önlendiğini ifade etti./resimler/2019-6/30/1824068588818.jpgYangının söndürülmesinde vatandaşların müdahalelerinin yanı sıra Çaykara Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin de çok önemli katkılarının olduğunu ifade eden Uzungöl Muhtarı Öztürk bu anlamda Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi tok´a Uzungöl Halkı adına teşekkür etti.

Yangın esnasında binada ciddi anlamda maddi hasar meydana geldiğini ifade eden Muhtar Öztürk Uzungöl İnsanının her zaman olduğu gibi el ele vererek bu sorunun da altından kalkacağını sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Yangın Korkuttu

İlginizi Çekebilir