Uzungöl´de Yunus Gamze´sine Kavuşuyor

Uzungöl´de Yunus Gamze´sine Kavuşuyor

Uzungöl´ün En sevilen İsimlerinden Yunus Zeki İnci ile İstanbul´dan Gamze Gökeri 15 Eylül 2019 Pazar Akşamı Uzungöl Sofram Restaurant´ta gerçekleştirilecek olan Muhteşem Bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET Diyecekler.

Uzungöl´ün En sevilen İsimlerinden Yunus Zeki İnci  ile İstanbul´dan Gamze Gökeri  15 Eylül 2019 Pazar  Akşamı Uzungöl Sofram Restaurant´ta  gerçekleştirilecek olan Muhteşem Bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET Diyecekler.

Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden Cemal İnci´nin yakışıklı  oğlu olan Fatih ile yine İstanbul´dan Melahat Dursun Gökeri Çiftinin Dünyalar güzeli kızları Gamze´nin Düğün Törenlerine Tüm Gönül Dostlarımız davetlidir.

Genç Çiftlerimiz Yunus Zeki & Gamze İnci Çifti  bizlere şu şekilde sesleniyorlar.

?Dünyayı Güzellik Kurtaracak

Bir İnsanı sevmek ile başlayacak her şey?

Ömrümüzün en önemli kararını vereceğimiz bu en özel akşamımızda Tüm Gönül Dostlarımızı yanımızda görmek en büyük arzumuzdur.

/resimler/2019-9/11/1628492529581.jpgDamadın Babası Cemal İnci  da Gazetemiz aracılığı ile birer mesaj yayınlayarak Gönül Dostlarına sesleniyor

?Gençlerimizin bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyecekleri bu en özel Gecemizde Gençlerimizin Mutlulukları için yoğun bir hazırlık dönemi yaşadBu Hazırlık Döneminde elimizden geldiği kadar Tüm Gönül Dostlarımıza ulaştık ve de mutluluğumuza ortak olmalarını istedik.Ancak bu yoğun hazırlık dönemi çerisinde ulaşamadığımız Gönül Dostumuz mutlaka olmuştur.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetemizde yayınlanan bu düğün haberimizin Gönül dostları tarafından birer Düğün Davetiyesi olarak algılanmasını isteyen İnci ve Gökeri Aileleri 15  Eylül 2019 Pazar akşamı Tüm Gönül Dostlarını mutluluklarını paylaşmaya davet ettiler.

Genç Çiftlerimizin Kına Törenleri geçtiğimiz hafta İstanbul´da gerçekleştirildi.

Düğün Törenleri ise 15 Eylül 2019 Pazar Akşamı saat 19´00´da Uzungöl Sofram Rerstaurant´ta  gerçekleştirilecek

DÜĞÜN:

TARİH:15 Eylül 2019

SAAT:19.00

YER:Uzungöl  Sofram Restaurant



İlginizi Çekebilir