Uzungöl'de Akülü Bisiklet Baraja Uçtu

Uzungöl

Uzungöl’de meydana gelen kazada Akülü bisiklet baraja uçtu.Bisiklette bulunan iki kişi barajdan kendi imkanları ile çıkarken bir bayan ise kazada kurtulan vatandaşlar tarafından barajdan hafif yaralı olarak kurtarıldı

Edinilen bilgiye göre 25 Eylül Cuma günü saat 10.30 sıralarında Akülü Bisiklet kiralayan 3 Arap misafir kiraladıkları bisiklet ile Haros Komlarına doğru yola çıktılar.Akülü bisiklet 1.Barajlar mevkiinde bilinmeyen bir sebep ile içindeki 3 Arap misafir ile birlikte Baraja uçtu.

Ebu Nasr ve Ebu Zindi ismindeki 2 Arap Misafir kazadan yara almadan kurtulurken Baraja düşen Ebu Habhab ise Ebu Nasr ve Ebu Zindi tarafından kurtarıldı.

Kazanın haber alınmasının ardından Uzungöl Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri  kaza yerine ulaştılar.

Akülü Bisikletin tamamen Baraj sularına gömülüp gözden kaybolduğu kazadan hafif yaralı olarak kurtulan Ebu Habhab ise Kaza yerine çağrılan 112 Sağlık Ekipleri tarafından Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesine götürülüyor.

Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan 35-40 Yaşlarındaki Ebu Habhab isimli bayanın bilincinin yerinde olduğu sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı olarak Hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Akülü Bisiklet Baraja

İlginizi Çekebilir