Uzungöl''de Bayram Yoğunluğu

Uzungöl

Kurban Bayramının İlk iki Gününde Uzungöl Ziyaretçi Akınına Uğradı

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de Kurban Bayramının ilk iki gününden itibaren muhteşem bir yoğunluk yaşanıyor.

Yaklaşık 25.000 Yatak Kapasitesi olan ve de  Otellerde doluluk oranının %100’e çıktığı Uzungöl´de Eski Bayramlarda olduğu gibi bu sene de muhteşem bir yoğunluk yaşanıyor.

UZUNGÖL´DE ARAP TURİSTLERDEN GEÇİLMİYOR

Arap Turistlerin Uzungöl´e olan ilgisi artarak devam ediyor. Pandemi dolayısı ile Suudi Arabistan kapıları kapalı olmasına rağmen Kurban Bayramının ilk iki gününde başta Kuveyt,Ürdün ve Katar olmak üzere Uzungöl´e gelen binlerce Arap turist Bayramın ilk sabahında ise Bayram Namazı için Camilere koştu.

Uzungöl Merkez Camii ve diğer camiler bayram sabahı tıklım tıklım dolarken Bayram Sabahında Uzungöl Merkez Camiinde yer kalmadığı ve de insanlareın büyük bir bölümünün Bayram Namazını Cami Avlusunda kıldıkları gözlemlendi.

Bayramın ilk iki gününde Havanın da güneşli olmasını fırsat bilen binlerce yerli ve yabancı Turist Bayram Namazının ardından gezmek ve de piknik için soluğu ya piknik alanlarında ya da yaylalarda aldı.

MUHTAR ÖZTÜRK-UZUNGÖL BİLDİĞİNİZ GİBİ

Uzungöl Turizminin 2021 Yılı Yaz Sezonuna hazır olduğunu ve bu şekilde sezona başladığını ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Yaklaşık 25 000 yatak kapasitesi ile ve de onbinlerce kişiyi istihdam edebilecek turizm tesisleri ile Uzungöl´ün misafirlerini karşılamaya başladığını ifade etti.

Turizm çeşitliliği bakımından her yıl olduğu gibi bu sene de Uzungöl´de bir çok yeniklik ve de değişimin gerçekleştiğini ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Uzungöl´ün Çağdaş ve de Modern bir Turizm Beldesi olabilmesi adına olağan üstü gayret ve emeklerinden dolayı başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere,Çaykara Kaymakamımız Sayın Osman Çelikkol,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ve de Emeği geçen Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına teşekkür etti.

TURİZM İŞLETMECİSİ İNCİ-ÖZ VERİ İLE TURİSTLERE HİZMET EDİYORUZ

Uzungöl´de bulunan bütün Turizm İşletmelerinin yenilenen yeni yüzleri ile misafirlerini ağırlamaya başladığını ifade eden İnci Otel Cafe Restaurant  Sahibi Sinan İnci her yıl olduğu gibi bu yıl da beklenen ve arzu edilen yoğunluk ile Bayrama girdiklerini ifade etti.Uzungöl Esnafının  her yıl gelen müşteriye daha kaliteli hizmeti verebilme sevdası içerisinde olduğunu her zaman hizmet kalitesinin ön planda tutulduğunu para kavramının hiçbir zaman ön planda olmadığını ifade eden Turizmci Sinan İnci aslında bu durumu herkesin gördüğünü ancak belirli çevrelerin Uzungöl´ü karalama kampanyası adına taraflı haberler yaptıklarını sözlerine ekledi.

Uzungöl Esnafının vermiş olduğu haklı ve de onurlu emeğinin herkes tarafından saygı ile karşılanması gerektiğini ifade eden Turizmci Sinan İnci esnaflarımızın milyonlarca lira borç altına girerek Turizm yatırımları gerçekleştirdiklerini ve de Uzungöl Esnafının tek derdinin gelen Müşteriye kaliteli ve iyi hizmet vermek olduğunu,herkesin de Uzungöl Esnafının bu haklı ve gururlu ekmek mücadelesine saygı duyması gerektiğini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl '' Bayram Yoğunluğu

İlginizi Çekebilir